Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

NAISE PIHTIMUS «Minu terapeut pani mind enda seksuaalsuses kahtlema»

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Juba aastaid sama terapeuti külastanud naine sai sessiooni lõpus ootamatu arvamuse osaliseks. 

36-aastane Cara Lynch jagab TikToki postituses enda viimase teraapiasessiooni kogemust. Naine ütleb, et ta on juba aastaid sama terapeudi juures käinud ja tunneb end seega vabalt, rääkides enda elu isegi kõige intiimsematest detailidest. 

Vaatamata suurele usaldustundele oli naine šokeeritud, kui ta pidi enda meessoost terapeudilt kuulma, et võib-olla on Cara hoopis lesbi. Ta pole siiamaani kordagi enda seksuaalsuses kahelnud, seega tuli öeldu talle suure üllatusena. 

Cara selgitab, et alustas teraapias käimist põhjusel, et oli enda kallimast lahku läinud, seetõttu on arutatud palju suhete teemal, nii romantiliste kui ka platooniliste. Senini ei ole ta meestega kohtamas käies enda seksuaalsuse peale mõelnud. Ta lisab, et talle on meeldinud naised, kuid ta pole kunagi nendega kohtingul käinud, seega oli sessiooni lõpus esitatud arvamus üsnagi ootamatu. 

Seksi- ja suhteterapeut Leigh Noren ei pea terapeudi käitumist päris õigeks, eriti kui selline mõtteavaldus on esitatud teraapiasessiooni lõpus, kui pole palju aega edasiseks aruteluks. Üldsegi peab olema väga ettevaatlik olenemata sellest, kui hästi kedagi tuntakse, sest kunagi ei saa kindel olla, kuidas keegi sellisesse ütlusesse suhtub, vahendab Newsweek. 

Sarnaselt nõustuvad ka video all kommenteerijad, kelle meelest on terapeudi käitumine ebaprofessionaalne. Cara on aga teisel arvamusel ja ütleb, et ei võtnud kommentaari üldsegi mitte negatiivselt. Tema jaoks on see oluline, et keegi temaga ausalt räägiks. «Mulle on vaja kedagi, kes ütleks mulle, mida nad päriselt arvavad. Aga see pole kõigi jaoks.» Hetkel tunneb naine, et ta on pigem biseksuaalne kui lesbi. Tema arvates tuleneb terapeudi arvamus sellest, et tal on siiamaani olnud kohutavad suhtekogemused meestega. 

Tagasi üles