Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TRAAGILINE ÕNNETUS Tunniks ajaks autosse unustatud 4-aastane tüdruk toimetati haiglasse

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

USAs leidis aset traagiline sündmus, kus nelja-aastane tüdruk unustati tunniks ajaks kuuma autosse.

Nelja-aastane tüdruk suri traagiliselt pärast seda, kui ta jäeti umbes tunniks ajaks kuuma autosse.

Houstoni politseijaoskonna ametnikud reageerisid 3. juulil kohaliku aja järgi kell 18.30 kõnedele, mis tehti Texases asuvast korterikompleksist.

Politsei andmetel käisid kaks naist järgmise päeva tegevusteks poest asju ostmas. Autos oli peale naiste grupp lapsi, kellest üks oli kannatanud tüdruk.

Väidetavalt parkisid naised auto oma korterikompleksi ette ja viisid kõik lapsed sisse, kuid nelja-aastane tüdruk jäeti maha, sest uurijate sõnul ta tõenäoliselt unustati.

Esialgne uurimine on selgitanud, et tüdruk jäeti umbes tunniks ajaks kuuma autosse, kuni keegi mõistis, et teda polnud teiste laste seas.

Pärast auto juurde naasmist ja tüdruku leidmist helistas üks naistest hädaabisse, mille järel tüdruk toimetati haiglasse, kus ta hiljem suri.

Praegusel hetkel pole avalikkusele teada, kas kedagi on arreteeritud, kuna uurimine veel käib, vahendab Unilad.

Leitnant Larry Crowson andis lastevanematele ja hooldajatele nõu, et selliseid olukordi vältida: «Olge alati ettevaatlikud ja püüdke pidevalt meeles pidada, kus teie lapsed asuvad. Ma tean, et mõned inimesed jätavad oma telefoni, rahakoti või võtmed auto tagaistmele koos lastega, et nad ei unustaks autost väljudes tagaistest kontrollida.»

Tagasi üles