Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Meeste moeapsud, mis on sama koledad kui sokkidega sandaalid (7)

Copy
Sokid ja sandaalid ehk kombinatsioon, mida tuntakse naljatades ka rasestumisvastase vahendina
Sokid ja sandaalid ehk kombinatsioon, mida tuntakse naljatades ka rasestumisvastase vahendina Foto: Shutterstock

Need kombinatsioonid tuleks meestel unustada sama kiirelt, kui halvad unenäod. Kui sa ei ole just superstilisti oskustega, ei kanna sa neid kombinatsioone välja ja mõjud maitsetult. 

Kui arvasid, et soki-sandaali tandemist hullemat annab otsida, siis on see küll üsna tõsi, aga meie otsisime hoolega ja leidsime! 

Lips ja lühikeste varrukatega triiksärk 

Lips kaunistab igat särki? Oo ei! Lühikeste varrukatega särgid hoidke lipsudest rangelt lahus. See kombinatsioon sobib ainult siis, kui särgi peal on jope ja seda pole plaaniski seljast võtta. Igal muul juhul on paljad käsivarred ja lips kohutav kombinatsioon. 

T-särk kõrge pihaga teksapükstes 

Ärge nii tehke. Kõige kenam on pikemat T-särki kanda pükste peal ja nii, et selle alumine äär ulatub umbes püksiluku keskpaigani. Püksi toppides ei jää pikk ja avar särgisaba kuidagi kenana. 

Traksid püksirihmaga 

Mõlemad on väga olulised ja kenad aksessuaarid, aga ainult eraldi kandes. Isegi kui traksid täidavad riietuses dekoratiivset funktsiooni, ei ole hea mõte neid kaht asja koos kanda. Pealegi on neil mõlemal sama ülesanne ja seega pole ei stiililist ega praktilist vajadust püksirihma ja trakside klapitamist proovida. 

Tagasi üles