Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

UNUSTA ILUKIRURGIA Väikestel rindadel on ilmselgeid eeliseid

Rindade suurus ei tohiks enesekindlust kõigutada.
Rindade suurus ei tohiks enesekindlust kõigutada. Foto: Shutterstock

Mõnikord tundub, et pole paremat lopsakatest rindadest – alati efektne dekoltee, imetlevad pilgud ja kadedad ohked. Tegelikult on väikestel rindadel palju rohkem eeliseid.  

Kaalu langetades ei kao midagi

Rinnakatel tüdrukutel on kaalu langetamisel tavaliselt esimene, mis sulama hakkab, nende rinnapartii. Kehakaalu kaotamine muudab paratamatult rinnad väiksemaks ja nende kuju võib muutuda. Väikese rinnaga naistel selliseid probleeme ei ole. 

Riiete valikuga on vähem probleeme

Suurte rindade vaieldamatu eelis on see, et iga avara kaelusega kleit paljastab ahvatleva dekoltee. Aga sellega eelised ka lõppevad. Rinnakatel naistel on riiete valikul tõsiseid probleeme. On kurb tõsiasi, et neil on keeruline leida midagi parajat, mis ei ole venivast materjalist või tohutult avara lõikega. Ja lootus, et see veel ka õlgadest paras oleks... 

Vanusega seotud muutused

Kahjuks muutub vananedes kõik ja üks esimesi kehaosi, mis muutub, on rind. Nahk kaotab elastsust ning oma töö teeb ka gravitatsioon. Suurte rindade vormis hoidmine on palju keerulisem. 

Keeruline välimus

Paljude meeste sõnul näevad väikeste rindadega naised välja graatsilisemad, kui kurvikad. Muidugi on see liigitamine maitse asi, aga kindel on see, et väikeste rindade eelistajaid ei ole sugugi vähem kui neid, kes lopsakaid kurve igatsevad. Nii et tuleks hoolikalt kaaluda ja läbi mõelda miks suurem büst ihaldusväärne tundub ning kas ikka on operatsiooni vaja. 

Tagasi üles