Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Jackassi» staar Steve-O kavatseb iluopile minna: inimesed hakkavad seda hullult vihkama

Copy
Steve-O särki lahti rebimas.
Steve-O särki lahti rebimas. Foto: Shutterstock

Steve-O kavatseb oma armastuse valu tekitavate vempude vastu šokeerivale uuele tasemele viia.

Eelmisel kolmapäeval avaldas 50-aastane «Jackassi» staar «X5 podcasti» episoodis oma plaani teha rindade suurendamise operatsioon. «Mõtlesin paar aastat tagasi välja idee teha rindade suurendamise operatsioon ja filmida hulga tõeliselt naljakaid varjatud kaamera vempe, kus ma olen erinevates kostüümides, ja siis paljastada, kes ma tegelikult olen,» selgitas ta. «See on seotud naljakate vastupidavuse trikkidega.»

«Mulle meeldib see idee väga, sest komöödia potentsiaal on seal täiesti olemas ja see esindab Steve-O pühendumise tipptaset,» lisas ta.

Steve-O ütles, et on meditsiiniprofessionaalidega juba konsulteerinud ja oma operatsiooni aja broneerinud, vahendab Huffpost.

«Ma ütlesin arstidele: «Ainus, mida ma tõesti kardan ja mille pärast ma tõesti kurb olen, on see, kui ma pärast operatsiooni segadusse satun»,» meenutas ta.

Tõsielustaar täpsustas, et implantaadid jäävad maksimaalselt ainult paariks kuuks enne eemaldamist. Arstide sõnul võtab rindade suurendamise täielik taastumine tavaliselt umbes kuus kuni kaheksa nädalat, kuigi mõned inimesed võivad juba ühe nädala pärast end normaalselt tunda.

Steve-O selgitas, et ta on oma vempude lati nii kõrgele seadnud, et nüüd peab ta asju üle talutava piiri lükkama. «Inimesed hakkavad seda hullult vihkama ja nii paljud inimesed saavad teada, et ma vaatan seda lihtsalt nagu tulemuste mängu.»

«Kehamodifikatsioonid on osa minu kunstist juba algusest peale olnud ja selline pühendumise tase ühele trikile on hullumeelne — aga ma usun sellesse ja ma kavatsen seda teha.»

Steve-O tegi kolmapäeval oma Instagrami postituses nalja, et ta ütles selles intervjuus rohkem, kui oleks pidanud.

«Aga kurat sellega!» lisas ta. «Minu elu läheb varsti tõeliselt hulluks.»

Steve-O oli varem naljatlenud rindade suurendamise operatsiooniga. Ta küsis 2022. aasta oktoobris Doctor Mike'iga antud intervjuus: «Heteroseksuaalse mehena, kes identifitseerib end mehena, kas rindade suurendamine tähendab, et ma ei saa Instagramis särgita pilte postitada?»

Tagasi üles