Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Priske on kaissu võtmiseks ja kõhn teistele näitamiseks? Inimesed paljastavad, kuidas nad suhtuksid suuremasse partnerisse

Mehed ütlevad salasoovid välja: «Kui lopsakas naine endasse usub ja särada julgeb, on tal rohkem lööki kui kellelgi teisel!» Kaunitar maalil kaalub 107kg.
Mehed ütlevad salasoovid välja: «Kui lopsakas naine endasse usub ja särada julgeb, on tal rohkem lööki kui kellelgi teisel!» Kaunitar maalil kaalub 107kg. Foto: Kristina Herodes

Inimesed on erinevad. Ka meie kehad on erineval moel kaunid! Kuid ilustandardid on tänapäeval täiesti üle piiride läinud. Uurime, kuidas suhtuvad inimesed pluss-suuruses kaaslastesse!

Paljud mehed on pealesurutud ilunormid rõõmsalt omaks võtnud, kuid on ka neid, kes vaatavad naisi läbi südame. Esimesel juhul haaratakse priske naine kaissu ja kõhna presenteeritakse sõpruskonna ees. Teisel variandi puhul näidatakse oma kurvikat naist uhkelt tervele maailmale — ta on lihtsalt parim!

Kuidas selle asjaga siis ikkagi on? Kas peab paika, et mida kõhnem naine, seda rikkam mees? Mida paksem mees, seda suurem boss? Ainult peenikesi kutsutakse kohtama, paksud peavad ise peale lendama? 

Tuleb välja, et eestlastel on selles küsimuses oma nägemus! Vaata allolevast videost, mida rahvas arvab: kas nemad oleksid nõus olema suhtes pluss-suuruses inimesega? Kuidas nad oma valikut põhjendavad?

Tagasi üles