FOTOD Beckhamid tähistavad hõbepulma eriti tähendusrikkal moel

Naine
Copy
David ja Victoria Beckham moeauhindade üritusel.
David ja Victoria Beckham moeauhindade üritusel. Foto: Scanpix/AP

Victoria ja David Beckham tähistavad tänavu 25. pulma-aastapäeva. Juba veerand sajandit kestnud kooselu puhul otsustas paar kõiki millegi erilisega üllatada. 

Kunagine staarjalgpallur David Beckham ja tüdrukutebändi Spice Girls liige Victoria Beckham abiellusid täna 25 aastat tagasi Iirimaal, Luttrellstowni lossis. 

Tähistamaks 25. pulma-aastapäeva, riietus paar täpselt samasse kleiti ja ülikonda, mida nad oma pulmapeo vastuvõtul 1999. aastal kandsid. «Ei suuda uskuda, et on möödunud 25 aastat ja need on ikka parajad,» kirjutab Victoria Instagrami postituses.

David jagas samuti Instagrami kontol fotot: «Vaadake, mis me leidsime...». Pildil on näha, kuidas paar kuninglikel troonidel käest kinni hoides istub. Davidil on seljas pealaest jalatallani satiinist lilla ülikond ning Victoria kannab pikka lõhikuga satiinkleiti. Nii ülikonna kui kleidi on valmistanud Briti moelooja Antonio Berardi. 

Tänaseni ikooniliseks peetava pulmariietuse üle arutamist oli ka nende Netflixi dokumentaalis «Beckham», kus David proovis meenutada, miks just selline riietusvalik tehti. «Ma proovin mõelda tagasi sellele, kui ma otsustasin lillat ülikonda kanda, ja ma ei tea, millal see juhtus. Ma arvan, et ma lihtsalt järgnesin Victoria valikule, aga mida me üldse mõtlesime?» Ameerika telesaates The Tonight Show antud intervjuus mõtiskles Victoria samuti ebatavalise valiku üle. «Ma arvan, et ma olin siis naiivne. Me ei teadnud moest midagi. Me suhtusime sellesse lõbusalt, mis ausalt öeldes ongi kõige õigem teha.»

Paar kohtus esimest korda 1997. aastal heategevuslikul jalgpallimängul. Toona oli Victoria 22 ja David 21 aastat vana. Kaks aastat hiljem nad abiellusid. Nüüdseks on neil neli last: Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.

Victoria Adams ja David Beckham teatavad kihlumisest.
Victoria Adams ja David Beckham teatavad kihlumisest. Foto: SCANPIX/REUTERS

Hiljutises intervjuus ütles David, et ta nägi nende abiellumist vältimatu asjana, vahendab Independent. «Ma olen alati öelnud, et kui ma juba kord Victoriaga kohtusin, siis jään ma temaga alatiseks.» David meenutab, et paar kuud enne naisega kohtumist oli ta parasjagu koondisega välismaal. Ühel päeval, kui nad koos Gary Nevillega hotellitoas televiisorit vaatasid, tuli sealt Spice Girlsi muusikavideo. David osutas siis ekraanile ja ütles Garyle: «Vot see on tüdruk minu jaoks ja ma saan ta endale.»

Victoria rääkis ajakirjale Elle, kuidas on nende abielu nii kaua kestnud. «Mu abikaasa on mulle inspiratsiooniks. Kas me näeme välja nagu Netflixi dokumentaalis nähtud paar? Jah. Meile meeldib lõbusalt aega veeta, juttu ajada, tantsida ja juua. Ja üksteise üle naerda. See on see, mida on vaja, et olla õnnelik. Ma usun naermisesse, perekonda ja sõprusesse. Saan aru, et meist on saanud eeskuju. Inimestele meeldib näha suhteid, mis kestavad.»

Tagasi üles