FOTOD «Tahan poja jaoks olemas olla!» Tõsise diagnoosi saanud Olivia Munn tähistas sünnipäeva

Heidi Ruul
, Digiajakiri Naine ja portaal Postimees Naine vastutav toimetaja
Copy
Olivia Munn
Olivia Munn Foto: Shutterstock

Märtsis rinnavähi diagnoosi saanud näitleja Olivia Munn tähistas kolmapäeval oma 44. sünnipäeva. Naine otsustas veeta selle tähtsa päeva oma perega.

Olivia Munn jagas ühismeedias pilte ja videot oma sünnipäevast. «Milline aasta!» kirjutas naine postituses. «Tänan kõiki sünnipäevasoovide eest!» lisas ta.

Tähtsat päeva tähistas Munn oma kaheaastase poja Malcolmi seltsis koduhoovis telkides. Videos oli kuulda ka näitlejatari elukaaslast John Mulaney't. 

Munn avaldas märtsis, et tal diagnoositi rinnavähk. Naine läbis neli operatsiooni, sealhulgas topelt mastektoomia. Vähiraviga kaasnes ka meditsiiniliselt esile kutsutud menopaus. 

Näitleja tunnistas, et lasi ka oma munarakke külmutada, sest tal on pere loomine veel pooleli. Ta lisas, et kõige keerulisemaks asjaks pärast kõiki raviprotseduure on tema jaoks olnud see, et ta ei saa oma kaheaastat poega sülle võtta.

«Olen aina energilisem ja ta on õnnelik — see teeb ka minu õnnelikuks,» rääkis naine oma pojast väljaandele The People. «Malcolmiga olles unustan, et olen haige ja olen meeletult õnnelik! See paneb paljud asjad perspektiivi.»

«Olen ta ema ka siis, kui mu keha muutub. Ka kuumahoogudega olen tema ema. Olen ta ema ka siis, kui mul juuksed peast langevad,» lisas Munn.

Tagasi üles