Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Mehe mure: armuke tahab, et oma naise maha jätaksin, aga mu elu on praegu täiuslik

Copy
Foto: Shutterstock

Vanasõna ütleb, et suur tükk ajab suu lõhki. Üht meest see aga ei heiduta, sest ta tunneb, et pere ja noore armukesega on ta elu ideaalne. Kuid armukesel sai olukorrast villand ja ta soovib, et mees oma naise maha jätaks.

«Olen olnud 14 aastat abielus armsa naisega, mul on kaks imelist last ja edukas väikeettevõte. Väliselt tundub ilmselt, nagu mul oleks kõik olemas. Keeruline on see, et mul on ka suurepärane armuke, kes on minust 20 aastat noorem ja muudab mu pealtnäha täiuslikku elu veelgi täiuslikumaks. Mängime samas kohas golfi ja seal on avalik saladus, et me oleme koos. Mu naine vihkab golfi ja on õnnelik, et ma seda ilma temata harrastan.

Käin sageli golfinädalavahetustel koos «poistega» ja mängin isegi välismaal asuvates kuurortides, kus saan avalikult oma väljavalituga koos olla. Ma tean, et mõned vaatavad veidi viltu, kuid enamik pigistab silma kinni ja tegeleb oma asjadega.

Seks tüdruksõbraga on fantastiline ja ta teeb asju, mille peale mu naine ei tulekski. Tegelikult ma ütleksin lausa, et ma pole aastaid oma naiselt korralikku seksi saanud. Mu väljavalitu on väga kannatlik, sest ta mõistab mu olukorda, kuid viimasel ajal on ta küsinud, millal ma kavatsen oma naise maha jätta. Häda on aga selles, et ma ei tea, kas ma üldse kavatsen seda teha. Mulle meeldivad asjad nii, nagu nad on, kuid sisimas tean, et ma ei saa niimoodi igavesti jätkata,» kirjutas mees väljaande Metro nõuanderubriiki.

Nõustaja vastas talle nii:

«Pole kahtlustki, et sulle meeldivad asjad nii, nagu need on! Olen kindel, et see toidab ego, kui käekõrval on keegi noor ja ilus, kuid põnevus võib kaduda, kui olete ööpäev läbi koos. Praegu näete väljavalituga ainult teineteise parimaid külgi, kuid kas teil on piisavalt ühist, et see toimiks igapäevaselt?

Kui sul on oma naisega igav seks, siis seda muuta on sama palju sinu kui tema kätes. Olete pikka aega koos olnud ja on loomulik, et asjad on pisut ära vajunud. Kuidagi ei näe ma, et sa loobuksid oma mugavast kodusest elust ning riskiksid sõprade ja pere austuse kadumisega lihtsalt sellepärast, et armatsemine tüdruksõbraga on nii fantastiline.

Tundub, et oled kõrvalsuhtes ainult oma ego ja hea seksi pärast, mis paneb mind su väljavalitule peaaegu kaasa tundma. Ta ei peaks oma elu raiskama sinusuguse peale. Kui tunned sügaval sisimas süüd oma kaksikelu pärast, peaksid võib-olla naisega maha istuma ja südamest vabandades selgitama, mis ja miks on toimunud. Kui ta sind välja ei viska, kasuta võimalust sekselu parandamiseks; terapeudi külastamine võib aidata.

Isegi sa pole piisavalt julge, et aus olla, vabasta oma väljavalitu ja suuna energia oma abielusse. Su lapsed väärivad isa, kes seab perekonna esikohale.»

Tagasi üles