Tyra Banksi endine kolleeg paljastab, mida ta naisest tegelikult arvab

Naine
Copy
Tyra Banks ajakirja Sports Illustrated üritusel.
Tyra Banks ajakirja Sports Illustrated üritusel. Foto: Scanpix/EPA

Kunagisest supermodellisaatest tuntud Janice Dickinson räägib, mida ta päriselt kunagisest kolleegist arvab. 

Ameerika supermodell ja telestaar Janice Dickinson rääkis taskuhäälingus «Off the Vine» oma kogemustest, töötades modelli ja «Ameerika supermodelli» saatejuhi Tyra Banksiga. Janice'i sõnul hilines Tyra alalõpmata salvestustele. Ta meenutab saate neljandat hooaega, mil nad viibisid Kaplinnas Lõuna-Aafrika Vabariigis, et filmida viimaseid episoode. Ka tol korral Tyra hilines ning kuna võtteplatsil puudus õhukonditsioneer, veetsid nad tunde palavas ruumis tema järele oodates. 

Taskuhäälingu saatejuht Kaitlyn Bristowe kurtis, kuidas tal ühes teises Tyra juhitud saates, «Dancing With the Stars», osalemisel Banksiga väga vähe kontakti oli.  «Sa oled liiga ilus tema jaoks. Talle ei meeldi ilusad naised,» selgitas Janice, miks Tyra nõnda käituda võis. Dickinson tunnistas, et supermodelli saate ajal ta meelega «piinas» Banksi. «Kui ta kavatses tüdrukute vastu õel olla, siis ma tuletasin talle meelde, et ma olin ajakirja Vogue kaanel, tema aga ainult ajakirja Elle kaanel.»

Eelmisel aastal väljaandele Queerty antud intervjuus rääkis Dickinson, kuidas Banks olevat tema raamatu sisu ilma luba küsimata supermodelli saates kasutanud. «Naerata enda silmadega ja muu selline,» väitis Janice. Hiljem palus ta Tyral lisada teda saate kaasstsenaristiks. «Kui sa tahad kasutada seda, mida ma olen kirjutanud, mida sa juba oled teinud, siis mul on veel ideesid. Ma võin olla produtsent ka ja osaleda mõningatel pildistamistel.» Banks keeldus Dickinsoni ettepanekust ning hoopis vallandas ta järgmisel hooajal. 

Tagasi üles