VÄRVIKAS GALERII Mindvalley suveülikool meelitas Tallinna tuhanded välismaalased

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy

1. juulil sai avapaugu 3-nädalane enesearengu- ja äriteemalisi loenguid pakkuv Mindvalley suveülikool. Vaata värvikast galeriist, kui põnev seltskond kokku tuli!

Üritus leiab Tallinnas Kultuurikatlas aset juba neljandat korda ning avamisel esinesid Mari Kalkun ja Reigo Ahven.

Kolmenädalane sündmus toob Eestisse rahvusvahelised ettevõtjad, diginomaadid, visionäärid ja paljud maailmakuulsad esinejad, panustades oluliselt ka kohalikku majandusse.

Mindvalley suveülikooli korraldaja Kadi Oja sõnul on tegu unikaalne sündmusega, mis lisaks oma valdkonna tipptegijatele toob siia ka värvika seltskonna Ameerikast Austraaliani. «Lisaks tuntud nimedele on üritusel ka väga oluline roll kohalikule majandusele: eelnevate sündmuste põhjal saame öelda, et see toob Eestisse miljoneid eurosid. Tänavuseks prognoosime ligikaudu neli miljonit eurot, mis kogu programm Eestisse jätab,» räägib Oja, lisades, et kuulsad külalised on alati tutvustanud ka Eestit oma sotsiaalmeedia kanalites väga positiivselt, mille mõju rahaliselt mõõta pole võimalik, aga aitab kindlasti Eesti tuntusele kaasa.

Lisaks rahvusvahelistele kõnelejatele astuvad lavale ka Eesti tuntud nimed nagu Laura Põldvere, Katri Teller ja Johann Urb.

Koostöös Hispaania ettevõttega Learnlife toimub paralleelselt ka õppeprogramm lastele ja noortele, mis põhineb parimatel praktikatel ja teadusuuringutel. Nende programmide kaudu omandavad lapsed kriitilise mõtlemise, digitaalse kirjaoskuse, koostöö ja probleemide lahendamise oskused ettevõtluses – kõik need on eluks olulised oskused kiiresti muutuvas maailmas. Lisaks õpitakse teadveloleku praktikaid, laulmist, tantsimist ja muid loovust arendavaid tegevusi.

Mindvalley kaasasutaja, eestlanna Kristina Mänd-Lakhiani tunneb sel korral erilist rõõmu iga-aastasest sündmusest, sest esimest korda on plaanis teha ka ühepäevane eestikeelne üritus spetsiaalselt Eesti naistele.

«Olen oma loomult alati olnud naiste õiguste eest väljas ja olles ise elanud pool elu väljaspool kodumaad, näen, et meil on siin veel natuke maad minna. Sel aastal saab minu südameasjaks panna kokku üks inspireeriv sündmus just naistele, kus saame ausalt ja avatult rääkida naise rollist ühiskonnas,» lisas Mänd-Lakhiani, kes on enesearengu valdkonnas tegutsenud üle kahekümne aasta.

Selle aasta esinejate seast, keda jälgivad kümned miljonid inimesed üle maailma, leiab kliinilise psühholoogi, mitmete bestsellerite autori Dr. Shefali, endise Hollywoodi näitleja Sheila Kelley, eestlastele tuntud terapeudi Marisa Peeri, inspiratsioonikõneleja Lisa Nicholsi, miljärdari Naveen Jaini ja palju teisi oma valdkonna eksperte ning liidreid.

Mindvalley suveülikooli 3-nädalane programm toimub Kultuurikatlas 1.–21. juulini. Rohkem infot sündmuse ja esinejate kohta leiad siit.

Kes tulevad tänavu Eestisse?

Dr Shefali – kasvatuspsühholoog, teadliku vanemluse eestkõneleja ja mitmete bestsellerite autor

Lisa Nichols – inspiratsioonikõneleja ja bestsellerite autor

Naveen Jain – miljardär ja erakosmose ettevõtte kaasasutaja, panustab aktiivselt ka tervise arengusse

Regan Hillyer – rahvusvaheline ettevõtja, enesearengu treener, autor ja avalik esineja, kes on olnud mitmete tuntud ajakirjade kaantel

Marisa Peer – hinnatud terapeut ja hüpnoterapeut

Paul McKenna – Briti hüpnoterapeut, enesearengu raamatute autor ja avalik esineja

Sheila Kelley – endine Ameerika näitlejanna, tantsija ja enesearengu ekspert, kes on tuntud peamiselt oma töö poolest naiste liikumise ja enesekindluse edendamisel läbi tantsu

Ken Honda – Jaapanist pärit rahateemaliste menukite autor. Tema raamat on tõlgitud ka eesti keelde.

Johann Urb – Eesti-Ameerika juurtega endine näitleja, produtsent ja modell, kes on pikalt tegelenud ka enesearengu valdkonnas koos oma abikaasa Rachel Pringle'iga.

Tagasi üles