Seitse aastat üksi elanud naine ei suutnud mehega öösiti koos magada: ta ei tea, kui ärritunud ma tema kohaloleku tõttu olen

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tänapäeval on täiesti tavaline, et paarid magavad öösiti koos. Almara Abgarian rääkis hiljuti, et tema sellest lugu ei pea.

Almara alustas oma lugu, väljendades kahetsust, et ta suveks endale ventilaatorit ei olnud ostnud. «Minu poiss-sõber, kes magab rahulikult minu kõrval, ei tea, kui ärritunud ma tema kohaloleku tõttu olen. Ta kiirgab soojust nagu ahi ja kui ta liigutab, siis tema kleepuv nahk puudutab mind. Haaran padja ja telefoni ning suundun jahedasse kõrvaltuppa, tundes kergendust,» ütles ta Metrole.

Naine selgitas, et tal on unetuseprobleemid ning kuumalaine on talle eriti halvasti mõjunud: «Kõrge temperatuur on magamamineku stressirohkeks muutnud, kuid see ei ole esimene kord, kui mina ja minu poiss-sõber Alex magame eraldi tubades.»

«Me teeme seda tihti, kuigi teised paarid on sageli vihjanud, et see võib meie suhtele, sealhulgas seksuaalelule, kahju teha. Aasta tagasi oleksin nendega nõustunud.» Naine lisas, et eraldi magamine võib seksuaalelu hoopiski parandada.

Almara ütles, et Alexiga kohtumise algul oli unetus lausa häiriv osa tema argipäevast: «Iga heli või liigutus äratas mind, sealhulgas Alexi õrnad norskamised ja ootamatud kaisutused. Minu magamistuba, mis on puhkamiseks mõeldud, tundus vanglana. Mu seksuaalne huvi vähenes ja ma tundsin end ärevalt ja süüdi, sest Alexile meeldis, kui ma olin lähedal. Mõtlesin pidevalt, mis minuga valesti on.»

Naine rääkis, et oli enne praegust suhet seitse aastat üksi elanud ning selle aja jooksul erinevaid rutiine magamajäämiseks leidnud. «Mul olid teatud rutiinid, nagu komöödiasarja vaatamine või vihmahelide kuulamine, mida ma ei saa mugavalt teha, kui keegi teine on voodis. Kui ma oma tundeid ratsionaliseerisin, mõistsin, et mul oli mõnikord lihtsalt ruumi vaja.»

«Alex ei olnud selles algul nii väga veendunud,» selgitas Almara. «Esimest korda, kui ma palusin tal lahkuda, tegin seda frustratsioonist kell 2 öösel. Ma ei ole selle üle uhke.»

Paar otsustas tõsise vestluse järel kompromissi teha: naine võis tööpäevadel ühisest voodist lahkuda või paluda mehel lahkuda, kuid nädalavahetustel pidid nad koos magama.

«See kokkulepe aitas mul kohe lõõgastuda,» rääkis Almara. «Võimalus end stressirohkest olukorrast eemaldada oli kõik, mida vajasin. Meie seksuaalsed tegevused suurenesid samuti. Hakkasime hommikuti intiimsuse saamiseks teineteise voodisse hiilima. Olin puhanuna meie mõlema vajadustele rohkem häälestatud. Hakkasin isegi rohkem hindama hommikust seksi pärast head und.»

Almara rääkis, et kokkulepe ei hõlmanud ainult seksi. Ta lisas, et mõnikord liitus ta Alexiga lihtsalt selleks, et enne tööpäeva mehe lähedust tunda.

«Mured korralduse mõjust suhtele kadusid. Eraldi magamine muutis meid üksteise järele näljasemaks ja me hindame intiimsust varasemast palju rohkem.»

Allikas: Metro

Tagasi üles