TEHISINTELLEKT ON OTSUSTANUD Margot Robbie võlub fänne ka 30 aasta pärast

Naine
Copy
Margot Robbie
Margot Robbie Foto: Shutterstock

Sünnipäeva tähistava superstaarist näitlejanna välimus lummab paljusid üle terve maailma. AI abiga uuriti, milline Margot Robbie võiks 30 aasta pärast välja näha.

Austraaliast pärit näitlejanna Margot Robbie tõusis tundmatust talendist Hollywoodi staariks vaid paari aasta jooksul pärast USAsse saabumist.

Tema kiire tõus oli suures osas tingitud tema silmatorkavast välimusest, mis ei jäänud publikule märkamatuks sellises filmis nagu «Suicide Squad». Robbie suur läbimurre toimus 2013. aastal, kui ta mängis koos Leonardo DiCaprioga filmis «Wall Streeti hunt». Tema roll köitis publikut ja teda tunnustati tõusva tähena. Sellest ajast alates on temast väga nõutud ja üks filmitööstuse lemmik näitlejanna saanud.

Robbie särav naeratus, maandatud olemus ja laitmatu stiil on mitmeid punaseid vaipu kaunistanud ning ülemaailmse fännibaasi loonud.

Daily Star otsustas staari tänase sünnipäeva puhul AI käest uurida, milline ta 30 aasta pärast välja võiks näha. Robbie sai täna 34-aastaseks ning ajamasina puudumise tõttu võeti abiks Midjourney tööriist, et tema välimust ennustada.

Tuleb välja, et AI tulemuste kohaselt näeb Robbie vapustavalt hea ja graatsiline välja ka 2054. aastal ning ennustuste poolest jätkab Robbie oma fännide lummamist ka kauges tulevikus. Loodetavasti vaimustab vaatajaid tema küpsus ja pilkupüüdvad silmad suurel ekraanil ka siis!

Vaata, milline Margot Robbie võiks 30 aasta pärast välja näha SIIT.

Tagasi üles