KAS KA SINA? Šokeeriv arv inimesi võib orgasmini jõuda eriti kummalisel viisil

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Saksamaa Mainzi ülikooli meditsiinikeskuse teadlaste läbi viidud uuringu eesmärk oli analüüsida, millist rolli mängib kõdistamine inimeste voodielus.

«Varasemad uuringud kõdistamise kohta on peamiselt keskendunud kõdistamise sensoorsetele tagajärgedele ja mängulistele aspektidele,» teatas juhtivteadlane dr Shimpei Ishiyama uuringu kohta avaldatud pressiteates. «Meie vaatlesime uuringus esmakordselt kõdi rolli seksuaalses kontekstis.»

Teadlased värbasid 719 inimest, kes tunnistasid, et neil on kõdistamise fetiš, et näha, kas nad kogesid kõdistamisest tulenevalt erutust. Tulemustest selgus, et veerand neist võis ainult kõdist orgasmi saada, vahendab New York Post.

Ishiyama sõnul mängisid asjakohased lapsepõlvekogemused, nagu näiteks kõdistamise kujutamine multikates, otsustavat rolli kõdistamise fetiši tekkes osade vastajate näitel.

Teadlane ja tema meeskond ütlevad, et uurimistulemused peaksid ümber kujundama seda, kuidas me inimese seksuaalsust mõistame. Uuring tõestab, et paljud inimesed kogevad erootilist naudingut üldiselt mitteseksuaalseteks peetavate tegude kaudu.

«Seksuaalset naudingut tekitavate kogemuste hulk on tegelikult palju laiem, kui oleme varem tunnistanud,» teatas Ishiyama.

«Kõdistamine on intiimne tegevus, mis eeldab teatud vastastikust usaldust. See võib inimesi siduda ja olla seksuaalse energia väljundiks,» jätkas ta. «Tulevased uuringud peaksid seetõttu uurima mehhanisme, mille abil kõdi seksuaalset naudingut vallandab. Meie uurimistulemused võivad sillutada teed edasistele inimseksuaalsuse uuringutele.»

Tagasi üles