Juuksur hoiatab: kui salongi tuled, ära palun nii tee

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Naine juuksurisalongis.
Naine juuksurisalongis. Foto: Shutterstock

Juuksuri juures käimine tundub olevat sama lihtne ja loogiline, kui hambapesu või tolmu pühkimine. Selgub, et siiski on juuksurisse minnes asju, mida silmas pidada ja jälgida, et tulemus oleks parim. 

TikTokis on populaarne sisulooja @rhysandhair, kes juuksurina nõu annab. Ühes oma videos soovitab ta paljude klientide jaoks harjumuspärasest kombest lahti öelda. «See pole mitte ainult ajaraisk, vaid tarbetu ning veidi kahjulik.» 

Nimelt selgitab ta, et juuksurisse minnes ei ole vaja eelnevalt juukseid pesta. «Juuksurina teeme meie su juuksed säravateks, lõhnavateks ja läikivateks.» Eriti paneb ta südamele, et veidi määrdunud juuksed on eriti kasulikud siis, kui kliendil on ees juuste värvimise või toonimise protseduur. 

@rhysandhair WE NEED TO BE SCREAMING THIS FROM THE ROOFTOPS 📣📣📣 #hairdressers #hairdresser #hairstylist #hairdressersoftiktok #hairstylistsoftiktok #traineehairdresser #hairdresserssupportinghairdressers #salonapprentice #selfemployedhairdresser #hairindustry #haireducation #haireducator ♬ original sound - rhysandhair

«See kerge rasu peanahal kaitseb sinu juukseid ja nahka värvi eest.» Spetsialist muigab, et kui klient tuleb tema juurde värskelt pestud juustega, saab ta veidi noomida. Lisaks paneb ta oma ametikaaslastele südamele, et nad seda oma kundedele rõhutaksid: «Veenduge, et koolitate oma kliente ja ütlete neile, et ei soovi neid puhaste juustega juuksuritooli, eriti kui hakkate juukseid värvima.»

Tagasi üles