Noor neiu muretseb naiste turvalisuse pärast: ärge kandke hobusesaba siis, kui...

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Davor Geber / Shutterstock

Kanadalannast tiktokker Spencer Barbosa jagas mitmeid praktilisi viise, kuidas naised saavad end kaitsta, alates sellest, kuidas tegutseda sotsiaalmeedias ja lõpetades sellega, mida teha, kui tunned, et sind jälgitakse.

«Need on isiklikud ohutusnõuanded, mis võivad sõna otseses mõttes teie elu päästa,» ütles 18-aastane Tiktokis jagatud klipis.

@spencer.barbosa it’s so sad that i even have to make this😔 #safety #personalsafety #lifesaving #advice #female ♬ Aesthetic - Xilo

Spencer selgitas alustuseks, et statistiliselt toimub trepikodades rohkem füüsilisi lähenemiskatseid kui liftides, nii et kui kaalute kumba eelistada, siis valige alati lift.

Samuti ei soovita ta autovõtmeid esikus hoida, vaid hoopis magamistoas öökapil. «Kui öösel midagi juhtub, saate kiiresti autovõtmed kätte võtta ja paanikanuppu vajutada, mille tagajärjel läheb signaal tööle.» Siinkohal tuleb veenduda, kas ka teie autol on taoline funktsioon olemas.

Spenceri järgmine näpunäide tuleb mõnele inimesele kahtlemata üllatusena.

«Minu jaoks on nii haletsusväärne seda öelda, aga ärge kandke oma juukseid hobusesabas, kui lähete jooksma, sest siis on nii lihtne teist kinni haarata ja pikali tõmmata,» selgitas teismeline. Samuti pani ta südamele, et ärge jagage sotsiaalmeedias liiga kergekäeliselt oma asukohta.

Lõpuks, kuid mitte vähem tähtsana, soovitas ta naistel ja tüdrukutel igaks juhuks kaasa võtta juukselaki minipihusti, sest see on soodsam kui pipragaas, aga enam-vähem sama valus silma lastes. 

Tagasi üles