Britney Spearsi pojad on valmis emaga suhteid parandama

Naine
Copy
Britney Spears koos poegadega.
Britney Spears koos poegadega. Foto: Shutterstock

Britney Spearsi endise abikaasa Kevin Federline'i advokaat avaldas, et lauljanna suhe poegadega on paranemas.

Kevin Federline'i advokaat avaldas hiljuti, et Britney on telefoni teel oma poegadega rääkinud ning poisid on avatud mõttele, et emaga ära leppida.

«Leppimine ja suhete taastamine võtab aega, see on keeruline ja pikk protsess. Protsess on alles alanud, kuid lõpp on veel kaugel,» ütles Kevini advokaat Mark Kaplan 25. juunil Entertainment Tonightile.

«Positiivne on see, et poisid on näinud, et nende emal läheb hästi ja nad soovivad temaga rääkida. Britney ja tema poegade vahel on olnud telefonikõnesid, mis meie arvates on samm õiges suunas,» lisas Mark.

Britney (42) nõustus 2023. aastal, et pojad Sean Preston (18) ja Jayden James (17) võisid koos endise abikaasa Keviniga (46) Hawaiile kolida. Väidetavalt pole laulja poegi siiani külastanud, vahendab In Touch Weekly.

Superstaar läks 6. augustil 2022 poegadega riidu, kui nad avaldasid pahameelt Britney harjumuse üle ühismeediasse alastipilte postitada. Kevin mainis, et poisid otsustasid oma ema mitte näha – kumbki ei osalenud tema 2022. aasta pulmas Sam Asghariga. Väidetavalt vabandas Sam Asghari (30) poegade ees, kui jutud poegade arvamusest temani jõudsid.

«Ma püüdsin neile selgitada, et võib-olla see on lihtsalt üks viis, kuidas Britney end väljendab, aga see ei muuda seda, kuidas see poegi mõjutab. See on raske,» ütles Kevin The Daily Mailile. «Ma ei kujuta ette, kui raske on teismelisena keskkoolis sellega toime tulla.»

10. augustil 2022 vastas Britney ühismeedias Kevini väidetele.

«Mul on raske loobuda asjadest, mida ma tõeliselt armastan, nagu minu lapsed,» kirjutas ta nüüdseks kustutatud Instagrami postituses. «Ma ootasin, et näen oma lapsi igal nädalal... See oli kaks päeva nädalas, aga ma palusin rohkem, kasvõi kolm. Aga siis järgmisel nädalal jäid nad ainult üheks päevaks. Ma tean, et teismelistega on sellises vanuses keeruline, aga on vahe, kas ollakse lihtsalt ebaviisakas või vihkav. Nad tulid minu juurde, kõndisid uksest sisse, läksid otse oma tuppa ja lukustasid ukse.»

Britney jätkas: «Ma tahtsin, et nad mind nii väga armastaksid, et võisin sellega üle pingutada! Sel suvel ütlesid nad mulle, et me võime siia harvem tulla ja ma vastasin, et see on okei.»

Kevin jagas järgmine päev videot, kus Britney karjub oma laste peale, teadmata, et teda filmitakse.

«Kas sa oled oma kuradi mõistuse kaotanud? Kas sa oled oma kuradi mõistuse kaotanud?» karjus Britney pojale näkku pärast seda, kui ta läks poodi ilma kingadeta. «Ma olen šokeeritud ja ma ei tea, mida teha. Ja ma kardan sind, sest sa oled veider, sest sa oled veel puberteeti läbimas. Ja ma ei tea, mida öelda. Aga ma hoolin rohkem, kui sa tead.»

Tagasi üles