«Mida mu silmad just nägid?» Isukalt sõbranna rinnapiima tarbiv suunamudija ajas netirahva leili

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Barcelonast pärit suunamudija šokeerib enda jälgijaid sõbranna rinnapiima joomisega.

27-aastane suunamudija Nuria Blanco demonstreerib enda TikToki videos kuidas ta esimest korda enda sõbranna rinnapiima proovib. Lühikeses klipis on näha, kuidas sõbranna plastanumast sõõmutäie piima klaasi valab ning seejärel Nurial seda proovida laseb. «Kuule, see on hea, see ei maitse nagu rind,» kommenteerib naine selle maitset. 

Hispaaniast pärit sisulooja sõnul on rinnapiima proovimine midagi, mis on juba kaua aega tema soovinimekirjas seisnud. Nüüd kui tema sõbranna hiljuti emaks sai, tekkis tal lõpuks võimalus see ära proovida, vahendab Daily Mail. 

Kuigi Nuriale tundus piim meeldivat, siis kommentaarid ei ole sugugi sama meelt. 

«Mida mu silmad just nägid?»

«Ma ei teeks seda mitte mingil juhul.»

Terviseväljaande Healthline sõnul võib rinnapiima joomine olla väga toitev nii lapsele kui ka vanemale. Rinnapiimast saab vajalikke antikehasid ning see võib vähendada depressiooni ja haigustesse nakatumise riski. Kuigi enda piima tarbimine ei tee otseselt midagi halba, siis kellegi teise rinnapiima joomine võib olla väga ohtlik, kinnitab Kanada neonatoloog Sharon Unger. «Ema ja imiku vahelises ühenduses leidub midagi, mis kaitseb imikuid nende ema piimas leiduvate bakterite eest, kuid võõra piima puhul ei saa selles kindel olla.»

@nuriablanco333 Lit era un check que tenia que hacer en mi vida 🤌🏼 alguien mas piensa asi? Hahahahaha testimo @Marta Marsal ♬ sonido original - NURIA BLANCO

Tagasi üles