FOTOD Pikkade jalgade saamiseks ulmelise summa kulutanud naine maadleb sügava kahetsusega

Naine
Copy
Theresia Fischer Saksa tõsielusarja linastusel.
Theresia Fischer Saksa tõsielusarja linastusel. Foto: SCANPIX / dpa / picture-alliance

Modell ja telestaar Theresia Fischer jagab enda hiljutises Instagrami postituses, kuidas tema kaheksa aasta pikkune teekond pikemate jalgadeni on lõpule jõudnud.

Modelli teekond pikema säärejooksuni algas juba 2016. aastal. «Valu, mida ma kaheksa aastat talusin, oli tohutu, nii füüsiliselt kui vaimselt, et ma ei suuda seda isegi sõnadesse panna.» Varemalt oli naine 167 cm pikk, kuid peale operatsiooni on tema uueks mõõduks saanud 182 cm. 

Fischer on enda jalgade pikendamiseks kulutanud üle 150 000 €. Kosmeetilise protseduuri käigus murravad arstid patsiendi reieluud ja sisestavad pikendatavad metallnaelad, vahendab New York Post. Naelasid pikendatakse üle mitmete kuude järk-järgult millimeetri võrra päevas, mis lõpuks muudavad jalad pikemaks. 

Praeguseks 32-aastane Theresia on varem tunnistanud, et tegelikult kahetseb ta väga, et üldse sellise protseduuri ette võttis. Tol ajal oli ta 24-aastane ja koos kunagise poiss-sõbraga, kelle sõnad panid teda uskuma, et on väärtusetu ilma temata ning kui ta tahab temaga koos olla, peaks ta kindlasti jalapikendusoperatsioonile minema. Naise sõnul olevat mees talle pidevalt korrutanud, et ilma temata ei ole ta mitte keegi. Naine selgitas, et kui päevast päeva neid samu sõnu korratakse, siis lõpuks hakkadki seda kõike uskuma. «Ma tunnen häbi, et olin nõus operatsiooniga, mis tegelikult ei oleks pidanud juhtuma.»

Kuigi nüüdseks on aastatepikkune teekond lõpule jõudnud, siis Theresia sõnul on tal veel pikk maa käia, et ka vaimselt ennast paremini tunda. Ta on maininud, et teismelisena kannatas ta koolikiusamise all, kuid tänu jalapikendusprotseduurile on ta enda kunagisest traumast üle saanud ja tunneb ennast enesekindlamana kui kunagi varem. 

Tagasi üles