PUUST JA PUNASEKS Just nii peab iga tulihingeline festivalihunt pikaks peoks valmistuma

Copy
Hard Rock Laager 2020 esimene päev.
Hard Rock Laager 2020 esimene päev. Foto: Erlend Staub

Suvefestivalid on hea seltskonna austajatele justkui iga-aastane palverännak. Suures ekstaasis võib peole jõudes selguda, et väike, ent oluline asi on sootuks koju ununenud! Taoliste ebameeldivuste vältimiseks oleme kokku pannud nimekirja kõigest, mida vajab iga tulihingeline festivalihunt! 

Tualettpaber

Alustame loomulikult kõige tähtsamast: rull või kaks tualettpaberit on igas festivalikotis rohkem kui kohustuslik! Ei taha isegi mõelda, mis saab siis, kui see koju peaks ununema. 

Kõige pöörasemad riided

Just nii! Milleks olla nüri osake hallist massist, kui sul on võimalus olla kõige põnevam teos festivali elavast kunstiprogrammist. Kuna päikest ja kuumust lubatakse eelolevaks nädalavahetuseks kohe eriti lahkelt, ära unusta ka peakatet!

Mugavad jalanõud

Vaata, mis ilm tulekul, ja pane jalga see, millel tunde tantsida tahaksid. Ebamugav papu või ülearu eputav kontsaking on sama loll valik nagu end peole minnes ise püünistesse pista.

Sularaha

Moodsal ajal saaks ka ilma, kuid hetkel oleme jalgupidi veel vanas maailmas ning endiselt võib juhtuda, et just selles müügiputkas, kus peitis end sinu lemmikbändi tutikas T-särk, ei saagi kaardiga maksta!

Telefon ja akupank

Mitte selleks, et ainult šeerida, elamine ennekõike! Kuid turvalisuse ja kaotsi läinud sõprade leidmiseks on see vajalik. Hea on olla laadimisvõimalustest sõltumatu.

Päikesekreem

Halloo, suvi on! Ilm tõotab tulla imeline ning pika nädalalõpuga teeb päike muidu kindlasti 1:0 ära.

Sääsetõrje

Sääsed – need sumisevad ja erakordselt tüütud tegelased käivad meie suvega harjumuspäraselt kaasas. Nad ei ole kuskile kadunud ja ilmuvad välja reeglina just siis, kui pidu on just tõelise hoo sisse saanud!

Vesi või oma pudel

Kuuma ilmaga tuleks endaga kaasa haarata võimalikult palju vett või vähemalt isiklik pudel, mida meelepärasega täita. Kuigi vees meluga kaasas käivaid kraade ei ole, on end siiski hea aeg-ajalt ka veega värskendada – nii hoiad oma tervist ja pead lava ees rokkides oluliselt kauem vastu! Ja hambad oskavad puhta vee üle kahtlemata samuti rõõmu tunda!

Hambahari

Vesi kulub hambapesu jaoks ära, kuid ilma harjata on olukord taas pisut nutune. Ära ole hajameelne, vaid pista see pisike ja ustav reisikaaslane juba esimeste asjade seas kotti! Ülejäänud kosmeetilised vahendid pole olulised – siiras rõõm ja sume õhtuvalgus muudavad iga peolise kauniks!

Kuid on ka asju, mida kotis kaasa tassida ei saa – need pista kindlasti oma hingetaskusse!

Avatud meel

See ei loe, kui sa oled suhtes või koos sõpradega – avatus on see, mis festivali ägedaks muudab! Kõik elamused, tarkused ja üllatused tulevad ellu teiste inimeste kaudu. Ära hoia end lukus, las elu näitab, mida head tal sulle varuks on.

Huumor

Kui oskad naerda, siis laheneb iga olukord. Ebaõnnestumised pole enam halvad, vaid head asjad – nende üle saab ju lõpmatult naerda!

Tagasi üles