TESTI ENDA ARMASTUST 4 viisi teadmaks, et oled koos just selle õigega

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias levivate nõuannetega saad testida, kas sinu kaaslane on sinu jaoks just see õige. 

Kui kunagi sai karikakraga selgeks, kes võiks olla see elu armastus, siis tänapäeval on tekkinud palju huvitavaid ja kummalisi viise testimaks enda sobivust kaaslasega. Kuigi alljärgnevad soovitused ei ole suhteekspertidelt  kinnitust saanud, siis sotsiaalmeedias levinud katsetused on paljudele abiks olnud, vahendab New York Post. 

Apelsinikoore test

Test seisneb selles, et paluda enda kaaslasel aidata koorida apelsini. Kui ta sellega nõustub ja tõesti kooribki sulle ühe apelsini, siis suure tõenäosusega on ta väga hooliv ja valmis aitama ka muude asjadega. 

Beckhami test

Nagu nimigi ütleb, on see test alguse saanud David ja Victoria Beckhamist. 2023. aastal ilmus paarist Netflixi dokumentaal, mille ühes seigas on näha, kuidas Victoria muusika käima paneb ja tantsu lööma hakkab, millega David kohe liitub. Et teada saada, kas oled enda partneriga samal lainel, vali endale sobiv muusikapala, alusta tantsimist ja vaata, kas su kaaslane ühineb. Kui on näha, et liigute samas rütmis, siis võib see tähendada, et oled kohtunud just selle õigega. 

Linnutest

Vahepeal võib ikka ette tulla, et räägitakse olulise asemel ka tühjast-tähjast ning see, kuidas selle peale reageeritakse, võib paljutki öelda. Kui öelda midagi väga ebatähtsat ja teie kaaslane sellele positiivselt või suure huviga vastab, siis on see märk sellest, et teie suhe võib kesta kaua. 

Maasikatest

Palu enda kaaslasel kujutada ette aia taga asuvat maasikapõldu ning küsi temalt järgnevad küsimused:

Kui kõrge on aed?

Kui mitu maasikat ta sööks pärast aiast üleronimist?

Mida ta ütleks põllumehele, kes ta kinni peab?

Kuidas maasikad maitsevad?

Kuidas sa tunned ennast pärast nende loata võtmist?

Aed sümboliseerib enesekontrolli ning mida kõrgem see on, seda lihtsam on kiusatustele vastu panna, millest võib järeldada, et petmine tundub vähetõenäoline. Maasikate arv aga sümboliseerib inimeste arvu, kellesse ta võiks samal ajal armunud olla. See, mida su partner vastaks põllumehele, oleks sarnane reaktsioon sellega, kui ta oleks petmisega vahele jäänud. Kui su partner tunneks pärast maasikate varastamist kahetsust, siis tõenäoliselt tunneks ta seda ka pärast petmist. 

Tagasi üles