Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Näitleja Kevin Costner paljastas printsess Diana kohta üllatava saladuse

Copy
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: Shutterstock

Kevin Costner oleks peaaegu printsess Dianaga «Ihukaitsja» teises osas koos mänginud. Näitleja meenutas oma lühikest kokkupuudet varalahkunud Briti kuningliku pere liikmega.

Kevin Costner (69) avaldas eelmise nädala saate «The Howard Stern Show»  intervjuus, et printsess Diana oleks peaaegu «Ihukaitsja» teises osas rolli mänginud. Costner ütles, et Yorki hertsoginna, Sarah Ferguson, olevat neid 1996. aastal omavahel tutvustanud.

Paraku jäeti projekt ära pärast 1997. aasta autoõnnetust, kui 36-aastane printsess Diana hukkus. «Ma lõpuks ei teinudki seda filmi, sest ma ei suutnud printsess Di'd asendada,» ütles Costner.

Mis puudutab süžee üksikasju, siis film oleks vähemalt osaliselt tehtud Hongkongis ja inspiratsioon oleks tulnud päriselust, kujutades Diana lahkumist Briti kuninglikust perekonnast, vahendab Huffpost.

Costner meenutas, et mingil momendil Dianaga arutledes oli printsess väga konkreetset soovi väljendanud.

«Ta küsis, kas filmis on ka suudlemisstseen. Ma küsisin vastu, kas sa tahad, et oleks. Diana vastas jaatavalt,» rääkis Costner. «Ma vastasin, et siis lisame suudlemisstseeni.»

«Ihukaitsja» kujutab lauljat ja näitlejat Rachel Marroni, keda kehastab Whitney Houston. Rachel palkab Costneri kehastatud salateenistuse agendi Frank Farmeri end kaitsma. Jälitajalt surmaähvardusi saanud Racheli diivalikud tembud jätavad ihukaitsja külmaks, kuid nad armuvad ning see seab nende mõlemi elud ohtu.

Costner rääkis ka aastaid hiljem prints Williamiga kohtumisest: «Ta vaatas mulle otsa ja ütles, et ma meeldisin ta emale. See oli väga armas ja tore.»

Tagasi üles