Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

7 PISIKEST SAMMU Neid asju tuleb pärast seksi kindlasti teha

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Seks on intiimsuse ülim väljendus. Järgige neid samme, et muuta seks nauditavamks ja terviklikumaks. Need aitavad teil lõõgastuda, keskenduses intiimsusele ja seksuaaltervisele.

Minege vannituppa

Väga oluline on pärast seksi urineerida, sest niimoodi eemaldate üleliigsed bakterid ja väldite kuseteede infektsioone. Pesemiseks kasutage puhast pesulappi, lõhnatut seepi ja sooja vett. Pesemist tuleks eestpoolt tahapoole alustada.

Valige hingav aluspesu

Puuvillast aluspesu on parim valik, kuna see laseb suguelunditel hingata. Puuvill on hüpoallergeenne ega ärrita intiimseid piirkondi, mis muutuvad niiskeks ja tundlikuks pärast seksi.

Kaisutage

Veetke aega koos kaisutades ja vesteldes, kuna see vabastab oksütotsiini – see aitab läheduse tunde tekitamise ja intiimsuse suurendamisel.

Jooge vett

Üks suur klaas vett pärast seksi taastab kehas vedelikke ja hoiab teie energiataset üleval. Lisaks aitab vee joomine baktereid kuseteedest välja loputada.

Haarake mõni suupiste

Sööge midagi kerget, et taastada oma energia pärast seksi. Chia seemned, roheline tee, või mis veel parem – valmistage koos üks maitsev omlett.

Jagage teineteisele komplimente

Rääkige sellest, mis intiimse kogemuse puhul teile kõige enam meeldis. Positiivne tagasiside aitab tulevasi vahekordi veel paremaks teha ning teineteist aidates tugevdate te oma emotsionaalset sidet.

Naerge

Hoidke oma meeleolu kerge ja mänguline, tehke nalja ja olge ulakad. Huumor aitab intiimsust pikendada, säilitades eufooriat ja vältides vahekorra ootamatult järsku lõppu.

Allikas: Huffpost

Tagasi üles