5 märki, mis viitavad sellele, et su kaaslane võib sind petta

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kosjasobitaja jagab viit kõige olulisemat märki, mida peaks jälgima siis, kui tekib kahtlus, et partner võib petta.

Austraalia kosjasobitaja Louanne Wardi sõnul on teatud näitajad, mis võivad viidata võimalikule petmisele, vahendab Daily Mail. 25-aastase kogemuse põhjal on ta koostanud listi viiest põhilisemast näitajast, mida peaks kindlasti teadma selleks, et tulevast petmist ette näha.

Vanemate truudusetus

Petmine võib olla geenides. Kui üks lapsevanematest on varem petnud, siis võivad seda korrata ka lapsed. 2017. aastal tehtud uuringu järgi on 2,5 korda suurem tõenäosus, et partner võib sind petta, kui seda on teinud ka tema vanem. 

Partnerite arv

Need, kellel on enne palju partnereid ja üheöösuhteid olnud, võivad kergemini kiusatusele järele anda. Mis puudutab naiste truudusetust, siis uuringu andmetel olid need, kellel oli olnud rohkem kui 20 partnerit, 16 korda tõenäolisemad petjad. 

Varasem käitumine

Louanne'i sõnul on varasem truudusetus üks kindlamaid märke sellest, et petmine võib korduda. Tema arvates ei ole tegemist veaga, vaid teadliku otsusega. Kuigi ta usub, et inimesed on võimelised end muutma, siis peab petja tõsiselt endasse vaatama ja käitumist analüüsima, et viga uuesti ei korduks. 

Vältiv kiindumusstiil

Kui vähemalt ühel partneritest on vältiv kiindumusstiil, siis võib seetõttu olla raskem pidada kinni lubadustest ning lähedust otsitakse kuskilt mujalt. 

Emotsionaalne ja käitumuslik ebastabiilsus

Need, kellel on kalduvus järskudele meeleolumuutustele, võivad enda käitumisega mõjutada suhtes loodud emotsionaalseid sidemeid. 

Tagasi üles