LIIGA VARA? 69-aastane Janice Dickinson avaldas, millal ta esimest korda ilulõikusel käis

Naine
Copy
Janice Dickinson
Janice Dickinson Foto: Shutterstock

Endine supermodell Janice Dickinson (69) avaldas, millal ta esimest korda enda välimust spetsialistidel kõpitseda lasi.

Kaitlyn Bristowe'i «Off the Vine» taskuhäälingus esinedes ütles 69-aastane Janice Dickinson, keda peetakse maailma esimeseks supermodelliks, et ta oli 30ndates, kui ta esimest korda ilulõikuse kasuks otsustas.

«Oh, jumal. Ma käisin Sylvester Stallone'iga kohtamas ja olin 32-aastane,» paljastas Dickinson. «Ma märkasin, et mul hakkasid sellest kerged kortsud tekkima,» lisas ta oma lõuajoonele viidates.

Dickinsonil ja Stallone'il oli lühike afäär 1994. aastal. Filmist «Rocky» tuntud näitleja oli samal ajal suhtes oma praeguse naise Jennifer Flaviniga. Stallone ja Flavin leidsid teineteist uuesti 1995. aastal ja nad abiellusid kaks aastat hiljem. Neil on ühiselt kolm tütart, vahedab TooFab.

Küsimusele, kas on olnud mõni operatsioon, mida ta on kahetsenud, vastas Dickinson eitavalt, kinnitades veelkord oma seisukohta kosmeetiliste protseduuride suhtes.

Kuigi ta ütles, et ta ei kahetse ühtegi oma protseduuri, osales Dickinson 2014. aastal saates «Botched», et kontrollida 30 aastat tagasi tehtud rindade suurendamise operatsiooni tulemust.

2016. aasta mais diagnoositi tal rinnavähk, kuid ta hoidus iga hinna eest mastektoomia tegemisest.

Dickinson on viimase 37 aasta jooksul läbinud palju erinevaid kirurgilisi ja mittekirurgilisi iluprotseduure.

Janice Dickinson 2005. aastal.
Janice Dickinson 2005. aastal. Foto: Shutterstock
Tagasi üles