Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Hauakividelt tulevasele tütrele nime otsinud naine langes netirahva pahameele alla

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Scanpix / Pärnu Postimees / Urmas Luik

Ühismeedias levib kulutulena video rasedast naisest, kes oma lastega mänglevalt läbi surnuaia jalutab. Põhjus on pisut kummaline – ta otsis hauakividelt oma peagi sündivale tütrele sobivat nime.

Kui muidu valitakse värske ilmakodaniku nime lähedaste soovituste, nimeraamatu või isegi unenägude abil, siis üks naine otsustas, et see kõik on tema jaoks liiga tavaline.

Kolme lapse ema Haley Brooks Hodge jagas videot ompärasest jalutuskäigust TikTokis. «Hetk, kui pead oma pere surnuaeda viima, sest just seal peidavad end kõige kaunimad nimed,» kirjutas naine video kirjelduses.

Hodge lisas, et ka tema õde sai oma nime just võõralt hauakivilt ja just seetõttu otsustas ta ka ise surnuaeda nimejahile minna.

Kuigi paljud toetasid naise ideed lastega koos surnuaias peagi sündivale tütrele nime otsida, oli rohkem neid, kes naise mõttekäiku absoluutselt ei mõistnud.

«See on ju lihtsalt surnud inimese nimi!» põrutati kommentaarides. «Ma olen selle jaoks liiga ebausklik!» lisati teises kommentaaris.

Mida sina sellisest nime valimise viisist arvad?

@hodgehouse Fun fact: My sister came from someones gravestone 🤍 #babynames #southport #love #fyp #viral #weird #graveyard ♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira

Tagasi üles