Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ÜLLATAV! Patoloog avaldas, milline ehe lahkunult alati eemaldatakse (3)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Patoloog Gerald Ledford avaldas, mis lahkunu kehakaunistustega lahangul täpselt ette võetakse. Kui võiks ju arvata, et kõik ehted jäävad surnukeha külge, siis on üks ehe, mis lahangu käigus alati eemaldatakse.

Enamik inimesi mõtiskleb mingil hetkel oma elus selle üle, mis juhtub pärast surma. Kas taevas ja põrgu on olemas? Või lahkume sellest ilmast ja siis ongi kõik? Nendele küsimustele ei oska ilmselt keegi ammendavat vastust anda. 

Õnneks on ka küsimusi, millele on lihtsam vastata: mis saab pärast surma erinevatest ehetest? Teame ju, et enda augustamine on muutunud üsna populaarseks ja agaramad ehete fännid kannavad kümneid ja kümneid kaunistusi keha erinevais paigus.

Patoloog Gerald Ledford oskab sellele vastata, kuid tema vastus ei pruugi kaugeltki kõigile meeldida, kirjutab Unilad.

Tuleb välja, et enamikku ehteid ei eemaldata, kuid on üks erand ja selleks on keeleneet! «Keeleneedi võtan alati ära, sest lahkamisel tuleb keel eemaldada. Nibudesse, ninasse, kõrvadesse või kuskile mujale tehtud kehakaunistused jäävad sinuga ka pärast surma,» rääkis Gerald videos, mida ta jagas oma 1,4 miljoni jälgijaga.

Tema jälgijad olid uudisest šokeeritud. «Kas ma saan kuskile allkirja anda, et mu keelt pärast surma ära ei lõigataks?» uuris üks kommenteerija. «Mida? Kõigil lõigatakse keel ära?» küsis teine. «Seda ma küll teada ei tahtnud,» tunnistas kolmas.

Märksõnad

Tagasi üles