VIDEO Laupäevaste pidustuste suurima tähelepanu napsas endale vigurdav prints Louis

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Oma isa ees seisev prints Louisi vigurdamine tegi pealtvaatajad eriti heatujulisteks.
Oma isa ees seisev prints Louisi vigurdamine tegi pealtvaatajad eriti heatujulisteks. Foto: I-Images / Scanpix

Walesi printsi Williami ja printsess Catherine'i noorim poeg Louis ei jäta kunagi kuninglikke fänne rõõmustamata. Ka möödunud nädalavahetusel toimunud pidustustel sai temast täielik rahva lemmik. 

Prints Williami ja printsess Kate'i kolm last George (10), Charlotte (9) ja Louis (5) rõõmustasid rahvahulka, kui nad ühinesid oma vanematega Buckinghami palee rõdul iga-aastase Trooping the Colori lendamist vaatama.

Pidustuste oodatuim hetk oli printsess Catherine'i nägemine, kes on keskendunud oma vähiravile ning seetõttu mitu kuud avalikkuse eest kõrvale hoidnud. Kuid peo suurimaks tõmbenumbriks ja tähelepanu keskpunktiks sai hoopis tulevaste troonipärijate noorim võsuke, 5-aastane prints Louis. 

Pisikese printsi võluv ja naljakalt ninakas käitumine hoidis tema vanaisa sünnipäevapidustustel meeleolu üleval. Prints nimelt tantsis rõdul, haigutas, teeskles uinumist ja tukastamist ning juubeldas ülevoolavalt. Vahepeal lobises ta oma õega ning uuris ajaviiteks akna ees olevate ruloode konstruktsioone. 

Tagasi üles