Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ENNE JA NÜÜD 60. juubelit tähistanud Courteney Cox rabab endiselt särava välimusega

Copy
Courtney Cox 2008. aastal.
Courtney Cox 2008. aastal. Foto: Scanpix / AP

Hittsarjast «Sõbrad» armsaks saanud näitleja Courteney Cox tähistas 15. juunil oma 60. eluaasta täitumist. Tuleb tunnistada, et naisel on aastate jooksul õnnestunud oma nooruslikku välimust säilitada.

Hollywoodi näitlejanna Courteney Cox, kes on tuntud ka filmist «Karje» ja komöödiasarjast «Cougar Town», tähistas hiljuti oma sünnipäeva. Naine mängis telesarjas «Sõbrad» Monica Gelleri tegelaskuju ja just see periood tema karjäärist on fännide mällu sööbinud. 

Courteney Cox ja Jennifer Aniston 2002. aastal.
Courteney Cox ja Jennifer Aniston 2002. aastal. Foto: Shutterstock

1999. aastal abielus näitleja David Arquette'iga, kellega tutvus filmi «Karje» võtetel. 2004. aastal sündis nende perre tütar Coco Riley Arquette. Courteney ja David lahutasid oma abielu 2013. aastal.

Alates 2013. aastast on ta koos laulja Johnny McDaidiga.

Üheksakümnendatel kuulsuseharjal seilanud Cox paistis oma laitmatu välimusega silma juba noore näitlejana, kuid täpselt sama kaunis on ta ka praegu, aastakümneid hiljem! 

Cox jagas hiljuti oma ametlikul Instagrami kontol fotot, millel poseerib koos oma tütrega, kes tähistas samuti sünnipäeva. Courteney särab endiselt nagu tõelisele tähele kohane!

Tagasi üles