Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Suure vanusevahega paar ootab esimest ühist last: seksi vähesus mõjutas meie abielu

Quran McCain ja Cheryl McGregor.
Quran McCain ja Cheryl McGregor. Foto: Quran McCain / SWNS

Suure vanusevahega paaril, kes on aastaid veebis oma suhet kaitsnud, on mitu uudist. 

Ameerika Ühendriikidest pärit paar, kelle vanusevahe on 37 aastat, ootab oma esimest ühist last. Kuna Cheryl McGregor on lapse kandmiseks liiga vana, kasutavad nad surrogaatema abi ja jagavad oma suuri sündmuseid sotsiaameedias. 

Cheryli abikaasa Quran McCain pidi lapse eostamiseks spermadoonoriks hakkama, mistõttu nad ei saanud naise jaoks piisavalt sageli seksida. Naise sõnul olid nad varem seksuaalvahekorras igal õhtul, mõnikord isegi kaks korda. Olude sunnil on see arv vähenenud. «Stress ja intiimsuse puudumine hakkasid meie abielu tõesti mõjutama,» tunnistas McGregor. Kuid siis, kui paari surrogaatema jäi rasedaks, muutus kõik õnneks endiseks. Paar on last oodanud kaheksa kuud.

Vaatamata ümbritsevate skepsisele ei kahtle McGregor, et suudab lapse üles kasvatada: tal on juba seitse last. Nemad omakorda ei toeta ema soove. Niisiis lõpetasid McGregori kuus last temaga suhtlemise, kui ta McCainiga suhet alustas.

Tema ajaveebi kommentaatorid viitasid ka sellele, et naine lihtsalt ei ela nii kaua, et näha oma noorima lapse 18-aastaseks saamist. Selle peale vastas McGregor, et tulevik ei sõltu vanusest. Näitena tõi ta oma ema, kes elas 100-aastaseks.

Samal kuul jagasid McCain ja McGregor üksikasju oma intiimelust. Selgus, et naine oli võtnud McCaini süütuse. Paar proovis last saada ka 2022. aastal, kuid siis rikkus surrogaatemaks valitud naine lepingut, seksides rasestumise eel võõra mehega. 

Tagasi üles