Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

NAGU KAKS TILKA VETT? Ed Sheerani superfänn abiellus staari teisikuga

Copy
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Shutterstock

Aasta kõige eripärasemas pulmas sai Ed Sheerani fänn endale eluaegse kaaslase laulja teisiku näol. Külaliste seast leidus veel üllatusi.

Ty Jones (29) ja Amanda Baron (40) astusid altari ette, et jagada oma elu parimat päeva. Mõlemad kannavad nüüd Baron-Jones nime.

Aasta kuulsuste teisikute pulma külalised said üllatuse osaliseks, kui selgus, et Ty ei olnud ainus teisik ruumis. Külaliste nimekirjas olid ka David Beckham, prints Harry, Jack Sparrow, Gordon Ramsay ja Keith Lemon.

Amanda, vaimse tervise töötaja, oli varasemalt nalja teinud, et abiellub Ed Sheeraniga. Pärast kaks aastat tema teisikuga kohtamist nad abiellusidki. Kusjuures Ty oli varem muretsenud, et tema punased juuksed ei aita teda armastuse otsinguil.

Viie lapse ema tutvustati Tyle sõprade kaudu, kes kohtusid temaga Sheerani kontserdil. Veidi üle aasta hiljem laskus ta ühele põlvele ja palus Amandat endale naiseks.

Vastabiellunud suunduvad nüüd Rumeeniasse, et seal oma mesinädalad veeta. «See oli minu elu parim päev, parem kui ükski kontsert, kus ma kunagi käinud olen. Ma olen vist maailma õnnelikem inimene,» ütles Amanda.

Ty ütles: «See oli imeline päev, parim üldse. Me ei oleks saanud rohkemat tahta. Teisel pool kaamerat tundus kummaline olla ja teisikute kohalolek pulmas oli hämmastav. See tundus natuke nagu tööreis, aga see oli ikkagi maagiline päev. Ma ei jõua ära oodata, et veeta iga päev Amandaga. Ootame kõiki õnnelikke aastaid, mis ees ootavad.»

Ta lisas: «Mul oli kohe esimesel kohtumisel tunne, et see on eluaegne. See on põnev ja ma ei jõua ära oodata, mis meid ees ootab.»

Paar astus altari ette Sheerani laulu «One Life» saatel ja lahkus pärast suudlust lauluga «I don’t care».

Sheerani-teemaline pulm sisaldas ka Suffolki laulja sõnu pulmatordil. Õnnelik paar otsustas, et kogu pulm ei pea olema Sheeraniga seotud. Esimese tantsu lugu oli teise punapea, James Arthuri oma. «See on üks minu lemmiklaule ja me ei saanud kõike Edile pühendada. Inimesed arvaksid, et see on imelik,» ütles Amanda.

Superstaarist laulja ei saanud Manchesteris peetud pulmapidustustest kahjuks osa võtta. Ta saatis neile sõnumi, et pidi nende kutse tagasi lükkama, kuna ta ei olnud tol hetkel riigis, vahendab Metro.

Tagasi üles