3 elumuutvat nippi, mis tagavad sulle terve suve jooksul siidiselt siledad sääred

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Oled sa kindel, et raseerid enda jalgu õigesti? USA dermatoloog Lindsey Zubritsky annab Tiktokis levivas videos kolm kõige olulisemat nippi, mis tagavad siledaima tulemuse.

Raseeri karvakasvu suunas

Karvakasvule vastupidises suunas raseerimine võib tekitada nahasse sisselõikeid, tekib ebameeldiv ärritus ja haav võib muutuda põletikuliseks. Kohe kindlasti ei tohiks raseerida kuivalt ehk ilma määret kasutamata. 

Kasuta raseerimiseks mõelduid määrdeid

Raseerimisgeelid- ja kreemid on tavaliselt kõige parem valik, et saavutada siledaim tulemus. Alternatiivina sobib hästi ka dušigeel. 

Ära unusta naha koorimist

Parima lõpptulemuse saamiseks ei piisa ainult õigest raseerimistehnikast- ja geelist. Vähemalt korra või kaks nädalas tuleks enne raseerimist valmistada enda nahk ette, kasutades nahakoorijaid. Eriti hästi toimivad koorijad, mis sisaldavad alfa- või beetahüdroksühappeid. Naha koorimine enne raseerimist aitab ennetada ärritust ja sissekasvanud karvade teket. 
 

@dermguru Were canceling razor bumps this summer 🫡 #dermguru #razorburn #razorbumps #smoothskin #shavingtips #razorbumpsolutions #shavinghacks ♬ Carmen Habanera, classical opera(1283412) - perfectpanda

Tagasi üles