MIS JUHTUS? Miley Cyrus ei soovi enam kuulsuses kümmelda

Naine
Copy
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Shutterstock

Miley Cyrus (31) paljastas hiljuti Netflixi sarjas, et ta on kuulsusest tüdinenud. Ta rääkis ka põhjusest, miks ta ei taha suuremaid kontserte ega turneesid enam planeerida.

Miley rääkis aastate jooksul ühes oma kõige avameelsemas vestluses: «Ma ei ole väga aktiivne ega ei kuulu teistest artistidest ja kuulsustest koosnevasse kogukonda. Nad ei tundu minu inimesed olevat, erandiks ainult mõni artist, nagu Beyonce, keda ma tunnen juba pikka aega.»

«Ma olin 15-aastane, kui esinesin koos tema ja Rihannaga – nende hiilgavate ilusate naistega. Mul olid sel ajal veel hambaklambrid. Beyonce oli nii lahke minu vastu. Meie sõprus on sellest ajast saati aina sügavamaks muutunud.»

Miley, kes on kogu maailmas müünud kokku 55 miljonit singlit ja 20 miljonit albumit, ütleb, et ta unistab sellest, et saaks taas elada oma elu inkognito, nagu tema tegelaskuju Hannah Montana Disney sarjas. Selle asemel on ta elu pidevalt hektiline, kuna fännid jooksevad igal pool järgi, nõudes koos pilte.

David Lettermani Netflixi sarjas «Minu järgmine külaline ei vaja tutvustamist» selgitas ta: «Minu ideaalne elu oleks nagu minu telesarja sünopsis – päeval tavaline inimene, öösel superstaar.»

«Üks mu unistustest on anonüümselt maailmas ringi reisida, et saaksin jalutada ja kogeda linnu, kus ma tuuril olles olen käinud. Olla täpselt see, kes ma praegu olen, aga reisida anonüümselt,» lisas staar.

Miley viimane maailmaturnee oli kümme aastat tagasi ja hoolimata sellest, et fännid anuvad, et ta veel kord teele läheks, kinnitab ta, et tal pole selleks mingit soovi.

Miley ütles: «Ma olen tuuritanud, ma olen esinenud, ma olen kogu oma elu staadionitel veetnud, olnud isoleeritud.»

«Juba lapsena tõstis isa mind õhku ja hoidis mind rahvahulga kohal,» meenutas naine.

«Esinesin Mehhikos 130 000 inimese ees vahetult pärast pandeemiat ja see tekitas minus meeletut ärevust,» avaldas lauljatar.

Ta rääkis ka tuurielu kohta: «Tavaliselt olen ma ainult riietusruumis. Sulle öeldakse, et kanna duši all plätusid, muidu saad seene.»

«Igavus on piin mu jaoks. Ma ei tahaks pühenduda neli aastat kestvale turneele täis kontserte, kuna mul võib kohutavalt igav hakata,» kurtis Miley. Ta lisas: «Kui sa oled seda kaks ja pool aastat järjest teinud, siis ei pruugi see sulle enam nii väga meeldida.»

Viimase aasta jooksul on levinud kuulujutud, et Cyruse perekond on tema vanemate keeruka lahkumineku tõttu lõhki läinud, vahendab The Sun.

Ta läks oma isa Billy Rayga tülli enne eelmisel aastal lauljatar Firerose'iga peetud pulmi, kuigi hiljuti selgus, et mees on abielulahutuse esitanud.

Küsimusele, kas tema isa on tema kangelane, vastas Miley: «Ausalt öeldes ütleks, et mu ema on minu kangelane. Ma olen tänulik isa geenide ja juuste eest. Ta suutis isegi kuulsusena hoida suhet ja olla kahe jalaga maa peal.»

«Ma olen tänulik, et olen temalt nii palju õppida saanud. Aga tegelikult kasvatas ema mind üles.»

Tagasi üles