Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PEENISEPÕUD Hurmur tegi naisele magamistoas äärmiselt halva üllatuse

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Roxanne Shurmur oli üheksa kuud vallaline olnud, kui otsustas tutvumisrakenduses õnne proovida, kuid paraku sai sellest tema elu üks kahetsusväärseim otsus.

22-aastane Roxanne tutvus TJga pärast teist päeva: «TJ tekitas minus rahuololu tunde. Tundsin end kuulatuna. Ta julgustas mind, et mu eelnev kogemus oli kohutav ja kõik, mida sellega seoses tunnen, on mõistetav.» Naine paljastas UKTV dokumentaalis «Red Flag», et teda vägistati 16-aastaselt ja tal läks sellest üle saamiseks kokku kuus aastat. TJ olevat Roxanne'ile selles toeks olnud.

Roxanne otsustas pärast kahte nädalat suhtlemist mehega kohtuda. Kuigi mees osutus oodatust lühemaks, sujusid nende vestlused loomulikult. Naisele tundus, nagu nad oleks teineteist juba aastaid tundnud.

TJ, kelle tegelik nimi on Tarjit Sing, küsis kohtingu ajal, kas Roxanne oleks nõus ta isa juurde minema, et mees saaks riideid vahetada. Vaatamata sellele, et olukord tundus naisele imelik, otsustas ta kaasa minna. Roxanne'i suureks üllatuseks olevat maja kohutavalt räpane olnud, vahendab Daily Star.

Hoolimata hoiatavatest märkidest, jätkas Roxanne TJ-ga kohtamist ja kolme nädala pärast koliti isegi kokku. Naisel tekkisid kahtlused alles siis, kui TJ ei tahtnud naisega intiimne olla. Nende ainus vahekord juhtus hämaras valguses ja täielikult riietatuna. Ebamugav ja imelik kogemus pani Roxanne'i asja lähemalt uurima ning siis selgus, et TJ on parasjagu tegemas soolist üleminekut mehest naiseks. Roxanne otsustas mehele toeks olla, kuid asjad ei tundunud õiged, kui mees ütles, et operatsioon saab ühe päevaga tehtud.

Olukord sai äärmiselt kiire lahenduse, kui naine sattus lühidalt pärast operatsiooni TJ peeniseproteesi ja sünnitunnistuse otsa. Dokumendid kinnitasid, et TJ oli tegelikult bioloogiline naine nimega Hannah Walters. Roxanne'i kahtlus operatsiooni suhtes oli õigustatud, sest operatsiooni tegelikult polnudki.

Kahjuks sattus Roxanne TJ vägivalla ohvriks, kui tema tegelik identiteet ja sugu said paljastatud. Roxanne algatas sõprade ja perekonna toel TJ vastu politseis ametliku kaebuse, mis lõppes süüdimõistmisega.

Uurimise käigus selgus, et Singhil oli lisaks Roxanne'ile veel kaks ohvrit, üks neist kõigest 16-aastane. Snaresbrooki kroonikohtu mõistis Singhi kolmekordse penetratsiooni, kuuekordse raske kehavigastuse ja 2022. aastal toime pandud tapmisähvarduse eest kümneks aastaks vangi, millele lisati veel kolm aastat tingimisi vangistust.

Märksõnad

Tagasi üles