Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

FOTOD Koeralt hammustada saanud modell on oma näo taastamiseks kulutanud ulmelise summa

Copy

Peagi möödub neli aastat sellest, kui Brooklinn Khoury kaotas kurja koera rünnakus oma ülahuule. Kuid sellest ajast alates on modell oma positiivse suhtumisega fänne üllatanud.

Modell, kes kõigest kuu enne rünnakut poseeris ajakirjas «Vogue», armastab nüüd seda, mis talle iga päev peeglist vastu vaatab. 

Brooklinn Khouryt ründas 2020. aasta novembris tema sugulase pitbull, kes raputas teda 45 sekundit järjest nagu mingit mänguasja.

Californiast pärit 24-aastane professionaalne rulataja ja modell on sellest ajast peale kulutanud operatsioonidele 400 000 dollarit – kõik selleks, et oma nägu taastada.

TikTokis on tal üle miljoni jälgija, keda ta oma nakatava positiivsusega igapäevaselt inspireerib.

Hiljutises Instagrami postituses jagas Brooklinn pilti, mis on tehtud vahetult pärast seda, kui pitbull teda ründas. Pildil oli tema pekstud ja muljutud nägu. «Kuidas ma kunagi veel armastan seda, mida ma peeglist näen?» küsis ta raskel hetkel iseendalt.

Kuid naine otsustas protsessi usaldada ja loota, et kõik laabub, kirjutab Daily Star. «Ma tean, et ma näen väga erinev välja ja inimestel on selle kohta alati midagi öelda,» ütles ta.

«Ma lihtsalt püüan neid kommentaare mitte liiga tõsiselt võtta. Inimesed ütlevad alati valusaid asju, nii et parem on neid lihtsalt ignoreerida, kui saad,» lisas nüüdseks juba peaaegu paranenud modell.

Tagasi üles