KUIDAS EDASI MINNA? Naine luges oma mehe märkmeid ja see, mida ta sealt avastas, purustas kõik (1)

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock.AI/Shutterstock

Kellegi isiklike sõnumite või päevikute läbilugemine ei lõpe kunagi hästi, kuna tõenäoliselt saab nuhkija teada midagi häirivat või, nagu juhtus ühe naisega –, ta ei oska pärast šokeerivat avastust enam edasi minna. 

Üks naine on paljastanud, kuidas tema uudishimu mehe päevikut lugeda on nüüd rikkunud tema elu ja abielu. Jagades juhtunut sotsiaalmeedias, selgitas 35-aastane naine, et oli oma elukaaslase Richardiga (nimi muudetud) koos olnud juba kolm aastat. 

Ta selgitas, kuidas oli avastanud tuba koristades kasti märkmepaberite ja päevikutega. «Nägin tolmust kasti täis päevikuid ja mõtlesin, et need võisid kuuluda mehe endisele, paraku siit ilmast lahkunud, kaaslasele Annele. Naisele olevat meeldinud kirjutamine. Kuid need ei olnud mitte Anne kirjutatud, vaid Richardi, mis sütitas naise neid lugema.

Ta selgitab: «Ausalt öeldes ma poleks pidanud seda tegema. Nendes kirjutistes oli üksikasju meie suhtest ja sellest, kuidas ta astus minuga suhtesse ainult sellepärast, et tema pere, eriti lapsed, mind armastasid.» Sealt oli ka välja tulnud, et tegelikult ei tahtnud mees endale ühtegi teist naist enam.

Ta jätkas: «Seal oli ka kirjas, kuidas iga kord, kui ta mind suudles, meenutas see talle Annet.» 

«Mäletan, et ta palus ühel suvalisel hetkel lastega õhtust süües, mu kätt. See oli nii läbimõtlematu ja juhuslik. Sel hetkel olin ma küll ekstaasis, kuid milline loll ma ikka vahel olen.»

«Pidasin Richardit oma parimaks sõbraks, kuid nüüd sellele tagasi vaadates saan aru, kui võlts see kõik oli. Kõik meie kallistused, korrad, mil suudlesime, ajad, mil hoidsime käest, ja iga kord, kui ta ütles, et armastab mind, vaadates mulle silma...»

«Isegi eile õhtul tõi ta mulle mustika-juustukoogi, mis on minu lemmik. Ta tahtis minuga jalutama minna, kuna me pole kolm päeva rääkinud, aga ma ütlesin, et olen väsinud. See on tõsi, olen iga päev varakult tööle läinud ja magama läinud enne tema kojutulekut, et vältida temaga rääkimist.»

«Eile ta veel puges öösel voodis mu selja taha ja sosistas mulle, kuidas ta mind armastab. Mina ise nutsin vaikselt. Kuidas on üldse võimalik fassaadi nii kaua hoida? Ma ei taha talle kuidagi haiget teha. Põhjus on selles, et ma kardan temaga silmitsi seista, sest tean, et kui see teema peaks välja tulema, siis küpse vestluse asemel nutaksin silmad välja. Vajasin natuke aega, et seda seedida, mistõttu otsustasin end veidi vaimselt kontrollida ja seejärel otsustada edasise tegevussuuna üle,» kirjeldas naine. 

Redditi postitust lugenud inimesed olid samuti mehe käitumisest häiritud. Üks inimene jagas: «Minu isikliku kogemuse kohaselt kirjutan ma päevikutesse siis, kui mu emotsioonid on haripunktis, kui ma olen absoluutselt madalaimal tasemel, kui ma mõtlen ainult kohutavatest mõtetest, siis ma kirjutan need üles. Isegi kui ma tegelikult ei mõtle seda.» 

«Ma arvan, et peaksid temaga rääkima sellest. See võib olla raske, kuid tundub, et ta tõepoolest armastab sind. Edu teile ja teadke, et olete seda väärt ja teid armastatakse!» ütles teine. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles