Need 2 tegurit ennetavad lahkuminekut kõige tõhusamalt

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Armastus viib kaks inimest salapärasel viisil kokku. Mõnikord tõmbuvad vastandid hoolimata erinevustest ja hiljem võib see muutuda. Kas sulle tundub, et erimeelsused hävitavad su armusuhte? Eksperdid annavad nõu, kuidas lahkuminekut vältida.

1. Tea, kes sa oled

Õpi ennast tundma ja tee endale selgeks, mis tüüpi isiksus sul on. Hiljem jaga seda oma partneriga, et mõistaksite teineteise vajadusi ja saaksite koos neid rahuldada.

2. Austage üksteise erinevusi

Saa aru, et partner ei ole mitmes mõttes sinu moodi. Ära sunni teda enda elu elama. Austa seda, et partner on sinust erinev ja naudi elu koos nende erinevustega. Probleem on selles, et me ei näe inimesi sellistena, nagu nad on, vaid nagu meie oleme. See tekitab raskusi. Seega peame nägema neid sellistena, nagu nad on, ja mõistma, et nad ei tee midagi pelgalt sellepärast, et sind endast välja ajada.

Suhtes olemine tähendab teise inimese aktsepteerimist koos puudustega. Ja see kõik on seotud usaldusega. Sa pead usaldama, et ta ei tee sulle haiget, ja uskuma et ta tunneb sinu vastu sama, mida sina tema vastu. Armastus on valik ja seda valikut tuleb teha iga päev, kirjutab YourTango.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles