Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KUIDAS KÄITUKSID? Mehe pihtimus: kallima veider saladus pööras mu elu pea peale

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Segaduses noormees pöördus oma murega sotsiaalmeediasse. Ta soovis teistelt nõu küsida, sest ei saanud enam aru, kas probleem on temas endas või tema kaaslases.

Öeldakse, et sa ei tunne kedagi päriselt enne, kui oled temaga koos elanud. Kuigi mõnda partneri veidrust on täiesti võimalik taluda, siis teised omapärad võivad mõnikord liiast olla. Ühel mehel läks jupp aega enne, kui ta ühte oma kallima veidrust märkas. Mehe jaoks oli see aga niivõrd šokeeriv avastus, et ta pöördus oma murega Redditisse.

«Kas teil on midagi, mida teie partner teeb, aga mis on teie meelest kohutavalt kummaline?» küsis mees populaarses postituses.

«Ma avastasin hiljuti, et kui mu kallim võileiba teeb, siis ta määrib võid ainult ühele leivaviilule, mitte mõlemale. See on pannud mind kahtlema, kas ma olen imelik, et olen harjunud mõlemale leivale võid määrima või olen mina normaalne ja tema on friik?»

Võileib tõi pahanduse majja.
Võileib tõi pahanduse majja. Foto: Shutterstock

Ta tunnistas, et sai naise harjumusest teada alles aasta pärast suhte algust. «Võib-olla siis ei olegi vaja kahele viilule võid määrida? Minu elu on sellega täiesti pea peale pööratud!»

Kas ka sinu partneril on mõni kummaline komme?

Tagasi üles