SUUR GALERII Eesti moe koorekiht kogunes Tartus

Naine
Copy
Foto: Andrea Margó Rotenberg

Estonian Fashion Festivali teisel päeval toimus Knorringu Aadlimajas Showroom, kus vastukaaluks esimesele päevale, mil moelava vallutasid noored moeloojad, esitlesid oma loomingut juba tuntud moestaarid. 

Päeva esimeses pooles kohtusid disainerid moe valdkonna professionaalide ja edasiostjatega, et tutvustada rahvusvahelisele publikule parimat Eesti disaini ning päeva teises pooles olid uksed avatud kõigile.

Showroomis toimuval paneeldiskussioonil, kus osalesid rahvusvahelised eksperdid Marlo Saalmink, Simona Severini, Floriana Ferraise ja Donato D`Aprile ning disainerid Ülle Pohjanheimo, Oksana Tandit, Milli Maire ja Tanel Veenre, keskenduti moe tulevikutrendidele ja arutleti moe jätkusuutlikkuse üle. Kõne all olid moedisainerite tänane olukord Euroopas, nende ees seisvad raskused ja tulevikuväljavaated. Soovituste seas disaineritele, toodi välla, et trendide järgimise aeg on möödas. Selle asemel kutsuti neid üles olema autentsed oma loomingus ja keskenduma ainulaadsete lugude jutustamisele.

Showroomis esitlesid oma loomingut 16 säravat disainerit: Ülle Suurhans Pohjanheimo, Tanel Veenre, Oksana Tandit, Iris Janvier, Kriss Soonik, CAROL X OTT, Kristel Kuslapuu, Woolish, Hannes Rüütel, The Korsars, Mari Masso Millinery, By Kaire Avi, Human Highness, Tiina Andron Design, Franz Raver ja T-Perfume by Tony Veiler.

Neist viis annavad täna Antoniuse moeetenduse järel eri-show: Hannes Rüütel, Ülle Pohjanheimo, Human Highness, Tanel Veenre ja Kriss Soonik.

Suur tänu Showroomi eestvedajatele: Piret Vapajevale ja Juta Kuhlbergile.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles