Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ENNE JA PÄRAST FOTOD Valus lahkuminek andis mehele tõuke täielikuks muutumiseks

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Lahkuminekud teevad haiget ja läheb aega, et ängistavast tundest üle saada. Kuid võib ka juhtuda, et lahkuminek annab vajaliku tõuke, et oma elu korda seada ning pühendada rohkem aega iseenda eest hoolitsemisele. 

Üks noormees näitas hiljuti ühismeedias, kui palju kallimast lahkuminek teda muutis –tundub, et see on andnud talle täiesti uue hingamise!

Lisaks kilode kaotamisele näib ta olevat läbinud ka juuste siirdamise. Ta näeb nii palju noorem välja ja inimesed ei suuda uskuda, kuidas selline muutus üldse võimalik on.

Mees jagas oma uskumatu muutuse teekonda Redditis. «See on minu teekond pärast lahkuminekut. Juuste ja kaalunumbri muutus on veidi rohkem kui aasta pikkuse töö tulemus,» kirjutas ta. 

Enne elumuutvat lahkuminekut olid tema juuksed pealt hõrenenud. Ta oli kogukam ja õnnetu.

Nüüd on ta täiesti uus mees: lopsakate lokkide, hea füüsise ja uue stiiliga. 

Mehe postitust on kommenteerinud sajad inimesed, ikka selleks, et talle öelda, kui suurepärane ta välja näeb, sest nende arvates on selline muutus hämmastav. Mõned isegi väitsid, et ta näeb kuni 10 aastat noorem välja!

Vaata allolevatelt piltidelt, milline oli noormees enne lahkuminekut ning milline on ta nüüd. Kõige parempoolsem pilt üllatab kõiki!

[22] vs [23] Post-breakup glowup
byu/ShadyPotDealer inGlowUps

Tagasi üles