TULEB TUTTAV ETTE? Varajased voodielu hoiatusmärgid, mis võivad suhte rikkuda

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Enamik inimesi on huvitatud harmoonilisest suhtest, mis pakub rahuldavat ja täisväärtuslikku seksuaalelu. Tulevaste probleemide vältimiseks tuleks teadlik olla kindlatest käitumismustritest. Uue suhte puhul võib ebatervislik ja manipuleeriv käitumine kiiresti ilmenda: tuleb vaid teada, mida tähele panna.

MEESTE PUHUL

Ta ei oodanud sinu entusiastlikku nõusolekut

Iga mees peaks teadma, et sinu nõusolek peab olema tahtlik ning tingitud sinu enda soovidest. Iga seksuaalelu etapi puhul peaks ta veenduma, et sa oled valmis edasi liikuma. Kui sa pole kindel, aga ta ei aktsepteeri seda või üritab sind pehmeks rääkida, siis parem paki oma asjad kokku ja lahku enne, kui asjad ohtlikuks kisuvad.

Ta survestab sind proovima asju, milleks sa valmis ei ole

Sa võid olla nõus temaga seksima, aga kui ta vajab liiga vara lisastimulatsiooni teie ühise voodielu alguses, siis tekib küsimus, et mida peaks ta vajama aastate pärast, mil seks on ettearvatavaks muutunud? Samuti võib see viidata sellele, et ta ei hooli sinu seatud piiridest ning mugavustsoonist.

Ta on liigselt fokuseeritud sinu välimusele

Kui mees armub sinusse ja ta hindab kõiki su omadusi, siis oled sa tema jaoks asendamatu, mis siis, et ilusaid naisi on kõikjal. Mehed, kes vaatavad naisi ainult välimuse järgi, võivad sind väga kiiresti asendada kellegi teisega, kui su välimus peaks ajas muutuma. Pinnapealsusest tasub eemale hoida.

Tal on seksist ebamugav rääkida

Kerge ebamugavustunne on algul normaalne, kuid seksist rääkimisest loobumine pärast mingit perioodi võib viidata sügavamatele probleemidele. Konservatiivne ja religioosne kasvatus või hilises eas süütuse kaotamine võivad tekitada temas ebakindlust. Siinkohal on tähtis aru saada, et ühise voodielu tähtsaim osa on avatud ja aus kommunikatsioon –see on parim viis teie seksuaalprobleemide lahendamiseks. Kui ta pole sellega nõus, siis teie probleemid võivad ajaga halveneda.

NAISTE PUHUL

Ta kasutab seksi sinuga manipuleerimiseks

Hoiduge metsikult kõikuvast libiidost: ühel hetkel seksisõltlane, teisel täielik vastand. On võimalik, et ta kasutab seksi sinuga manipuleerimiseks. Selline käitumine tekitab mürgise dünaamika, kus intiimsuse väljendamise asemel saab seksist hoopis kauplemisvahend.

Ta vajab pidevat kinnitust oma ihaldusväärsuse kohta

Liigne sõltuvus ihaldusväärsuse kinnitamisest viitab ebakindlusele, mis võib suhtele liigset survet avaldada. Sellest saab armastuse ja mõistmisega kergesti üle, kui paar suhtleb omavahel.

Sügav ebakindlus oma välimuse kohta viitab aga nartsissistlikele käitumisjoontele, mis pikemas perspektiivis paneb sind rolli, kus sa pead oma kaaslast pidevalt maha rahustama.

Ta ei räägi rasestumisvastastest vahendistest

Siinkohal võib naise ainuke soov olla tulevastele – või isegi praegustele – lastele isa leida. Laused nagu "mulle ei meeldinud seks enne sinuga kohtumist" mõjuvad egole hästi, aga need väljendavad tema madalat huvi seksi vastu. Samas võivad need varjata ebarealistlikke ootusi või varasemat rahulolematust, mille puhul on soovitatav sellest lähemalt teineteisega rääkida.

Ta reageerib üle, kui sul ei läinud voodis kõige paremini

Seks võib esialgu olla stressirohke. Seda eriti just meeste jaoks, kuna kõik on nähtav ja ilmselge. Probleemid erektsiooni või ejakulatsiooniga ei tohiks sattuda kriitika alla, kuna närvilisusest tingitud õnnetused võivad kõigil juhtuda. Kui su partner ei toeta sind rahustava või mõistva suhtumisega, siis suhte hiljemas faasis on sul kindlasti midagi veel karmimat oodata.

MÕLEMA PUHUL

Äärmine armukadedus või omastamishimu

Väike armukadedus näitab, et nad hoolivad. Üleliigne huvi ja usaldamatus eelmiste partnerite vastu viitab sügavale ebakindlusele ja kontrolliprobleemidele.

Pidev võrdlemine eksidega

Kui nad võrdlevad sind varasema seksuaalpartneriga – nii negatiivses kui ka positiivses mõttes – pane tähele: nad ei ole oma eelmisest suhtest üle saanud.

Seks on peamine fookus

Kui see on teie mõlema soov, siis probleemi pole. Kui sina tahad rohkem, aga su partner ei ole emotsionaalse ega intellektuaalse ühenduse loomisel abiks, on suhe on hukule määratud.

Turvalisest seksist hoidumine

Üks tähtsamaid vestlusi, mida seksuaalsuhtes tuleks pidada, on kaitsevahendite kasutamine: see näitab austust teineteise tervise ja heaolu vastu. Kui su partner ei ole sellest huvitatud, siis järelikult on ta vastutustundetu ning hoolimatu.

Nad peavad mingisugust mõnuainet kasutama, et seksida

Keegi ei vaidle vastu, et paar jooki võivad kasuks tulla, kuid vajadus olla täiesti purjus viitab sõltuvusele või sügavatele intiimsuse ja enesehinnangu probleemidele.

Allikas: Daily Mail

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles