Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Bridget Jonesi» staar toimetati haiglasse: see on täielik katastroof! (3)

Copy
Renee Zellweger
Renee Zellweger Foto: Shutterstock

Järgmisel aastal ilmuva filmi võtted said tagasilöögi, kuna üks peaosatäitjatest sattus kohutava õnnetuse tagajärjel haiglasse.

Uue «Bridget Jonesi» filmi produktsioon on praegu peatatud, kuna üks peaosatäitjatest sattus kohutava õnnetuse tagajärjel haiglasse. Õnnetus juhtus võtteplatsist eemal ning selle tagajärjel toimetati praegu avaldamata staar luumurruga haiglasse.

Näitlejad olid õnnetuse momendil oodatud Londonis asuvasse Petersham Nurseries restorani, et filmida olulist aiapeo stseeni. «See on täielik katastroof,» ütles üks siseringi liige.

«See kõik on olnud nii laastav kogu näitlejaskonnale ja kõigile töötajatele,» lisas üks allikas. «Nad pidid filmi mõned kõige olulisemad stseenid üles võtma ja siis tabas neid see tagasilöök pärast väga halba õnnetust.»

«Nende stseenide filmimine ei pruugi uuesti alata enne juulit, ajakava on sassis. Aeg on väga piiratud, kuna A-nimekirja staaride endi ajakava on niigi tihe. See on katastroof.»

Romantilise komöödiasarja uue osa filmivõtted on juba nädalaid Londonis toimunud. Renee Zellweger kehastub taas Bridgetina ning tema uus armastus on Leo Woodhall, Hugh Grant kordab oma rolli Daniel Cleaverina.

«Bridget Jones 4: Mad About The Boy» süžee avaldati juba aprillis, kus 55-aastane Renee karakter Bridget märkab 27-aastast aednikust Leo tegelaskuju Rockstari, vahendab The Sun.

Bridget heidetakse kahekordse üksikemana sotsiaalmeedia ja tutvumisrakenduste maailma pärast Colin Firthi kehastatud abikaasa Mark Darcy surma. Danieli rolli naasev Hugh tekitab Bridgeti ja Rockstari vahel armukolmnurga.

Film pidi esialgse plaani kohaselt jõudma kinolinale järgmise aasta sõbrapäeval.

Tagasi üles