Mis on naiste arvates romantiline?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küünlasära, roosid ja kerge taustamuusika – kas see on see, mis loob naistel romantilise meeleolu? Kohe saame teada!

Naised, mehed ja romantika

Sageli jõuab suhe punkti, mil naised ootavad oma partnerilt rohkem romantikat. Kuid ei ole just kerge oma partneri soove ootuspäraselt täita.

Nagu filmis

Kõik sellised romantilised filmid nagu «Sleepless in Seattle» «When Harry Met Sally» või «Titanic»  annavad hea ettekujutuse, mis on romantiline ja mis mitte. Kõik nad otsivad armastust, kiindumust ja romantikat.

Mis siis on naiste arvates romantiline? Kui sa esitad selle küsimuse oma naisele, siis võid kindel olla, et saad sellele mitu vastusevarianti. Olgu see siis ühine päikeseloojangu vaatamine või küünalde ja roosidega täidetud tuba. Romantilisi ideid saab siiski enamiku naiste käest küllaga.

Väikesed asjad meie elus

Kas tuleb siis tõesti nii palju vaeva näha, et luua romantiline õhkkond? Kas saaks kuidagi lihtsamalt? Alati ei pea näitama oma armastust kaunite lilleõite kaudu või süütama toatäie küünlaid. Oluline on olla tähelepanelik ja märgata pisikesi detaile, mis ta põlvist nõrgaks võtavad.

Üllata teda

Sa taipad üsna kiiresti, et romantilise õhkkonna loomiseks pole vaja oodata õhtuni, et tuba oleks hämar. Romantiline on juba see, kui suudad igapäevaellu midagi erilist tuua. Hommikusöök voodis, armas sõnum peegli või kapi peal, vahetu SMS, pärastlõunane jalutuskäik või lõõgastav massaaž. Ole loominguline ja ainulaadne! Nii suudad oma naise lihtsalt õnnelikuks teha! Selline väike vaheldus peaks tulema just õigel ajal, tunneta seda ja too rutiinsesse igapäevaellu vaheldust.

Kõigile armastajatele ...

Kui rääkida romantikast, siis tuleb jälgida nii stiili kui tasakaalu.Väikesed žestid võivad sinu partnerit rohkem üllatatada kui pikemalt lavastatud armuavaldused. Nii et ära üle pinguta. Vähem on teinekord rohkem.

Kas päikesetõusu vaatamine, lõunasöök restoranis või tähistaevas? See, mis on sinu naise arvates romantiline, sõltub juba tema isiklikest eelistustest. Salajast retsepti romantiliseks üllatamiseks ei ole olemas. Kui sa oled oma naise suhtes tähelepanelik, võid üsna kiiresti märgata, millise väikese ja lihtsa asjaga sa teda üllatada suudad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles