Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

IDEAALNE SUHE Need 4 märki kinnitavad, et oled enda kõrvale leidnud õige inimese

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Suhted nõuavad pühendumist ja mõnikord ka tööd. Peale esialgse armumisfaasi lahtumist võib tekkida küsimus, kas partner on ikka sinu jaoks õige. Allolevad märgid kinnitavad, et sinu kõrval on põhimõtteliselt ideaalne inimene.

Neid märke võib olla raske tuvastada, eriti kui sa pole kunagi varem pikaajalises suhtes olnud. Kui palju peaksid olema valmis teise inimese nimel ohverdama? Kas see on oluline, kui teie huvid ei lange kokku? Ja mis siis, kui vaidlete oma suhtes üsna palju?

Olete teineteise suhtes vastutulelikud

See, kuidas suudate partneriga omavahelisi kompromisse teha ja läbirääkimisi pidada, peaks olema peamine näitaja selle kohta, kui hästi te sobite. Kui teil on erimeelsusi, siis saate need kindlasti kiiresti ja kaine mõistusega lahendatud.

Ta paneb sind end hästi tundma

Hea partner ei sea sinu mõtteid ja välimust kunagi küsimärgi alla. See on selgelt häiriv käitumine, millega ei peaks keegi leppima. Hea partner tahab, et sa oleksid õnnelik ja ei kahtleks iseendas. 

Ta on hea kuulaja

Hea partner kuulab tähelepanelikult kõike, mida sul öelda on, olenemata sellest, kui igav see teema talle võib tunduda. Loomulikult käib suhtlus mõlemat pidi. See võib tähendada, et pead suurema osa õhtust kuulama, kuidas ta oma töökaaslasi kirub, kuid talle on oluline, et ta tunneks, et teda kuulatakse.

Teil on sarnased põhiväärtused

Teil ei pea olema täpselt samasugused huvid, kirjutab Independent. Tegelikult aitavad mõnikord suhtele kaasa täiesti erinevad huvid – see annab teile midagi, millest rääkida.

Kui soovite kellegagi pikaajalist suhet, peate veenduma, et te mõlemad liigute oma elueesmärkide ja põhiväärtuste osas samas suunas. Te olete meeskond ja peate olema olulistes asjades ühel meelel.

Tagasi üles