NAISTE KISMA? «See oleks ju ülim kättemaks!» Meghan Markle ja Victoria Beckham pöörasid tülli (1)

Naine
Copy
Victoria Beckham ja Meghan Markle olid suured sõbrad.
Victoria Beckham ja Meghan Markle olid suured sõbrad. Foto: Kollaaž / shutterstock

Beckhamite ja Sussexite vaheline sõprus on kestnud aastaid, kuid viimasel ajal on see mõranema hakanud.

Paaride sõprusesse ilmusid praod 2022. aastal, kui endine jalgpallur kutsus prints Williami ja Kate'i oma poja Brooklyni pulma. Kutset oleks soovinud aga Harry ja Meghan.

«Davidi side kuningliku perekonnaga ulatub tagasi Williami ja Kate'ini, nende suhted on alati laitmatud olnud. Seetõttu olid nad pulmakülalistena soositud. Meghan ja Harry polnud kunagi pildis,» ütles toona üks allikas.

Vahetult pärast pulmi pole Meghan enam Victoria disainitud esemeid kandnud. Samal ajal on Kate Victoria esemeid üha enam kandma hakanud, lisades Victoria Beckhami käekoti tagasi oma garderoobi.

Eelmise aasta detsembris nähti Beckhameid heategevusüritusel koos endise USA presidendi Barack Obamaga. «See on järjekordne alandav löök näkku. Obamad olid Meghani unistuste pilet poliitilisele edule ja ta tegi palju tööd, et nende suhteid üles ehitada,» väitis üks allikas. Arvatakse, et Obamad võtsid Harry ja Meghani suhtes sammu tagasi, et näidata austust lahkunud kuninganna vastu.

Victoria Beckhami ja Gwyneth Paltrow sammudes käinud Meghan on juba mõnda aega tegelenud oma elustiilibrändi, American Riviera Orchardi käivitamisega. Eksperdid on aga hoiatanud, et äri võib täielikult läbi kukkuda. «Seda turgu on raske murda, isegi Victorial on olnud takistusi, sest see on nii küllastunud,» ütles brändiekspert Denise Palmer-Davies.

«Kuid arvestades nende tüli, mõtleb skeptik minus, kas Victoria oleks salaja rahul, kui bränd häviks. See oleks ju ülim kättemaks, kas poleks?»

Ühe kuningliku eksperdi sõnul on Beckhamite eemaldumine Sussexitest märgatavalt tugevdanud prints Williami ja kuninga suhteid. Tõendid Davidi tihedatest sidemest kuningas Charlesiga on sel nädalal olnud näha, kui kuningas Charles tegi endisest jalgpallurist The King's Foundation heategevussaadiku – see annab tema rüütliks saamise volitustele hoogu juurde, vahendab The Sun.

Eelmisel aastal üllatas David kuningas Charlesi, kui jalgpallur kinkis talle purgi omatehtud mett, mille järel olevat nad pikalt vestelnud mesinduskirest ja armastusest looduse vastu.

«Kuningas ja David Beckham on oma sarnaste huvide tõttu väga lähedased,» ütles üks allikas.

«See on tema jaoks suur asi ja ta on väga rõõmus. Ta on oma uue rolli suhtes väga kirglik.»

Tagasi üles