Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ARMAS KLÕPS 51. sünnipäeva tähistanud Heidi Klum jagas meeleolukat perepilti

Copy
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: Scanpix/Sipa

Heidi Klum võib ametlikult öelda, et tal on kõik, mida ta kunagi vajada võib. Supermodell tähistas 1. juunil oma 51. sünnipäeva ja jagas sel puhul haruldast fotot, millel on kõik tema neli last.

Pildil poseeris Klum stiilsete valgete päikeseprillidega ja kandis roosat toppi, hoides käes mimosasid. Tema abikaasa Tom Kaulitz istus naise kõrval lauas, mis oli kaunistatud heleroosade rooside ja pojengidega. Klumi poolel istusid tütar Lou ja poeg Johan ning ülejäänud laua täitsid poeg Henry, tütar Leni (kes tõi üritusele kaasa oma poiss-sõbra Aris Rachevsky) ja Kaulitzi vend Bill.

«Kõik, mida ma võiksin paluda,» kirjutas Klum meeleoluka foto juures. Kohe postitas naine ka teise pildi, millel tema ja Kaulitz suudlevad. «51,» kirjutas ta postituse pealkirjas.

Klum jagab kõiki oma nelja last endise abikaasa Sealiga, kirjutab InStyle. Aastal 2021 avas modell oma eelmise suhte dünaamikat ja märkis, et edukas pereelu nõuab pingutust.

«See nõuab meeskonnatööd,» ütles ta 2021. aasta mais Us Weeklyle. «Kui te olete meeskond, kui mõlemad vanemad on meeskond, siis on see tõesti lihtne ja see ei ole üldse tõeline väljakutse. [---] Aga sa pead olema meeskond. Ja kui te ei ole meeskond, siis võib kõik laguneda.»

Tagasi üles