Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TÕELINE KATASTROOF Erinevaid isepruunistajaid kasutanud naine muutus näost täiesti roheliseks (4)

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost/ TikTok

15 aastat isepruunistujaid kasutanud naine segas ideaalse tooni saamiseks kokku suisa kuus erinevat isepruunistujat – selle tulemusel muutus tema nägu aga täiesti roheliseks.

Houstonist pärit tiktokker BobbieJo proovis ideaalse tooni saamiseks kokku segada mitmeid erinevaid isepruunistujaid. Ta määris saadud segu oma näole ja lootis, et hommikul ärgates näeb ta välja täpselt selline, nagu oli soovinud.

39-aastase naise sõnul oli ta enne proovinud lugematul hulgal päevitusmeetodeid, kuid on alati neis pettunud, sest kui ta hommikul nägu peseb, ei jää värv nii tume, kui ta oleks soovinud.

Paraku läks BobbieJo eksperiment vett vedama ja põhjustas naisele hoopis paraja šoki. 

Ta pöördus oma murega Tiktokki ja lootis, et kellelgi on tema probleemile lahendus. Tema üllatuseks vaatas tema appikarje videot peaaegu kaks miljonit inimest.

BobbieJo hõõrus meeleheitlikult oma nägu mitme meigipesu lapiga, et kemikaalid maha saada, lisades, et mõned jälgijad soovitasid tal kasutada sidrunimahla.

«Ma ei arvanud, et see juhtub. Ma ei oleks seda nii pikalt peale jätnud, oleksin selle varem maha pesnud,» ütles ta. «Asi läheb aina hullemaks, valguse käes on mu nägu täiesti roheline!»

@mercades2005 #tan #tips #tanning #tips #mix #different #faketan #faketanroutine #faketantips #mollymaefilter #falsetan #stmoritz #sttropez #bondisands #tanningdrops #tanningoil #oil #drops #bronzingdrops #fyp #viral #see #what #i #look #like #in #the #morning #tanningchallenge #tanninglotion ♬ original sound - Mercades 🧙‍♀️

Õnneks suutis BobbieJo võltspäevituse siiski lõpuks maha koorida. «Postitasin isepruunistamise eksperimendi, mis kujunes esialgu täielikuks katastroofiks. Siin on minu pestud nägu,» jagas naine teist jätkuvideot, kus ta välimus on hoopis teistsugune.

@mercades2005 #well #awaited #update #fyp #viral #foryou #viralvideo #updated #faketan #tan #gone #wrong #viral #fyp ♬ original sound - Mercades 🧙‍♀️

Tagasi üles