Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

IMELINE MUUTUMINE 200-kilone naine kaotas 9 kuuga pea pool oma kehakaalust (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Naine, kes kaalus kunagi üle 200 kilo – muutudes nii raskeks, et tema vannitoa kaalud ei suutnud teda mõõta – on kaotanud poole oma kehakaalust maovähendusoperatsiooni abil.

32-aastane Anastasia Morris Walesist Llanymynechist ütles, et sellised toidud nagu pitsa ja krõpsud muutusid tema lohutuseks pärast seda, kui ta 19-aastaselt üllatuslikult emaks sai.

Tema kaal tõusis hüppeliselt teismeeas, kui ta hakkas tarbima 10 000 kalorit päevas ja sõi kuuel õhtul nädalas väljas või tellis toitu koju, kirjutab Daily Mail.

2023. aasta augustis kerkis Anastasia kaal 203 kiloni – see oli suurim kaal, mida tema vannitoa kaalud suutsid registreerida. Pärast seda otsustas ta kulutada rohkem kui 20 000 eurot maovähendusoperatsioonile.

Anastasia on nüüdseks kaotanud kõigest üheksa kuuga hämmastavad 80 kilogrammi ja ta kaalub nüüd 120 kilogrammi. Ta ütles, et ta kahetseb ainult seda, et ei teinud operatsiooni varem.

«Kui ma üles kasvasin, oli toit minu lohutuseks – ma sõin koos perega õhtusööki ja läksin siis salaja söögikohta ja sõin teist korda,» sõnas Anastasia. «Mu ema pani mind paljudele dieetidele, kuid kaal tuli alati tagasi.»

«Pärast seda, kui välja kolisin, ei saanud ma enam aru, kui palju kaloreid ma tarbin. Mõtlesin alati, mida võiksin järgmiseks süüa ja pärast poja sündi kerkis kaal jätkuvalt.»

Anastasia ütles, et lisamotivatsioon kaalust alla võtta tuli pärast seda, kui teda ei lubatud lõbustuspargis atraktsioonidele.

«Jõudsin selleni, et sain vaevu kõndida – olin lõbustusparkide atraktsioonide jaoks liiga suur ja ei saanud restoranides istuda,» selgitas Anastasia. «Ma mõistsin, et ma eksisteerin, kuid ei elanud. Nüüd inimesed näevad mind ja ei tunne mind isegi ära. Võin minna koos perega reisile ja kilomeetrite kaupa kõndida – kahetsen vaid seda, et ma ei lasknud end varem opereerida.»

Fotosid imelisest muutumisest saab vaadata SIIT.

Tagasi üles