Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KARJÄÄRIPÖÖRE 72-aastane proua teenib vallatu ametiga uskumatuid summasid

Copy

72-aastane Michelle Hardenbrook on murdnud OnlyFans'i tippu ja teeninud sellega suure varanduse.

Naine paljastas taskuhäälingus «Soft White Underbelly» podcastis, et hakkas seksitööga tegelema pärast seda, kui ta viiekümnendates eluaastates sekretäri positsioonilt koondati, kirjutab Daily Star.

«Üks minu tuttavatest soovitas mul tegema hakata kogu keha hõlmavat sensuaalset massaaži koos õnneliku lõpuga ja ma ütlesin, et see kõlab hästi!» meenutas ta töö algusaegu.

Michelle tellis endale Amazonist massaažilaua ja asuski tööle. Ta mõistis kiiresti, et tal on rohkem kliente, kui ta teenindada suudab. «Mul oli nelja päeva jooksul 25 kohtumist ja ma mõtlesin, et okei, see vastab kahele küsimusele: esiteks - minu vanuses naisele on turg olemas ja teiseks - 25 kohtumist nelja päevaga on liiga palju,» selgitas ta.

Lisaks mõistis Michelle, et kliendid sooviksid n-ö. täisteenust. Ta paljastas, et sel ajal ei olnud ta tegelikult umbes 12 aastat seksinud. «Aga ma mõtlesin, et proovime ja vaatame, mis juhtub,» jätkas ta. «Kõik toimis hästi!»

Michelle kolis San Diegost New Orleansi ja peagi oli tal umbes 100 püsiklienti. «Nad kohtusid minuga ikka ja jälle. Ma õppisin neid tundma ja kuulasid lugusid nende peredest. Paljude puhul teadsin nende sünnipäeva, nii et kui nende sünnipäev kätte jõudis, said nad tasuta kingituse - mulle meeldib inimesi õigesti kohelda.»

Kuid vahetult enne seda, kui koroonapandeemia maailma pea peale pööras, oli Michelle'il oma isiklik tervisekriis. Seetõttu ei pidi ta raha teenimiseks uue tee leidma. «Ma teadsin, et ma ei saa kuus nädalat töötada, seega pidin tegema midagi muud - mul pidi olema mingi muu sissetulekuallikas, kuni ma kõhuoperatsioonist taastun.»

Michelle liitus OnlyFansiga, kuid tema edu ei olnud kohene. «Panin üles hulga pilte ja tegin paar videot, aga loomulikult ei juhtunud midagi.» Nii tekkis tal mõte laadida Twitterisse üles video, kus ta kutsub mehi tasuta seksima. Michelle jätkas: «Sel ajal oli mul ainult 239 jälgijat. Järgmisel hommikul ärkasin üles ja mu Twitteri konto oli põhimõtteliselt plahvatanud ja mul on üle 2000 jälgija. Mõtlesin, et kuidas see ometi juhtus?»

Paljud kommentaarid olid negatiivsed, inimesed pilkasid tema vanust ja kaalu, kuid tema viiruslik kuulsus võitis talle ka palju austajaid. «2020. aasta veebruaris oli mul lõpuks 3115 tellijat minu OnlyFansi lehel ja sel ajal maksid nad 12,99 dollarit kuus ja nii teenisin 2020. aasta veebruaris 31 000 dollarit (28 500 eurot),» lisas ta.

Asjad muutusid taas 2023. aasta sügisel, kui Michelle'iga võttis ühendust üks agentuur, kes pakkus talle võimalust viia tema täiskasvanute modellikarjäär järgmisele tasemele. Nüüd on tal kaks OnlyFans'i lehekülge, millel on kokku umbes 5000 maksvat tellijat. Ainuüksi selle aasta aprillis teenis ta 49 000 dollarit (45 000 eurot).

Michelle ütles, et tellijad tulevad ja lähevad, kuid tema sissetulek on stabiilne: «Mis on tõesti oluline, et olen teeninud alates novembri lõpust 2023. aastal umbes 180 000 dollarit (166 000 eurot).»

Kuigi seksitöö tegemine on tema peresuhteid negatiivselt mõjutanud, on tema elu üldiselt parem kui kunagi varem. «Ma olen tänulik iga mehe eest, kes tahab mind alasti näha,» lisas ta.

Märksõnad

Tagasi üles