SAHINAD Meghan Markle'i parim sõber pööras skandaalitarile selja?

Naine
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Shutterstock

Meghan Markle'i kõrval on aastaid figureerinud naise ihumeikarist parim sõber Daniel Martin. Nad on olnud suisa nii lähedased, et Meghani ja Harry lapsed Archi ja Lilibet peavad Marinit oma onuks. Nüüd räägitakse, et see sõprus on omadega rappa jooksnud.

Kuulsuste meigikunstnik Daniel Martin tegi 2018. aastal Meghan Markle'i meigi tema pulmadeks prints Harryga ja töötas naise kõrval erinevatel üritustel kahe aasta jooksul, mil Meghan kuningliku perekonna esindajana pildis oli.

Kuid tundub, et 51-aastane Daniel on nüüd Meghanist eemaldumas. New Yorgis tegutsev kosmeetik töötab endiselt megastaaridega. Tema hiljutised Instagrami postitused näitavad koostööd Rachel McAdamsiga. Tema klientide hulka kuuluvad ka sellised staarid nagu Nicola Coughlan, Olivia Munn, Ali Wong ja Maya Rudolph.

See on tekitanud küsimuse, miks ei ole Daniel viimase kahe aasta jooksul Meghaniga koostööd teinud, kuigi väidab, et on temaga pidevas kontaktis. Paar töötas viimati koos 2022. aasta mais, kui Meghan ja Harry külastasid Invictus Gamesi ajal Hollandit.

Ka hiljutise Nigeeria reisi ajal oli Meghan sunnitud oma soengu ja meigi eest ise hoolitsema, kirjutab Daily Mail.

Viimasel ajal on Danielil tekkinud uus sõprus «Brigertoni» staari Nicole Coughlaniga. Hiljuti meikis ta Nicole'i «Brigertoni» esilinastuse, «Big Moodi» esilinastuse ja «Town & Country'i» kaane jaoks.

Daniel on Meghanit tundnud juba üle kümne aasta, sest ta kohtus temaga, kui endine näitleja mängis sarjas «Suits».

Tagasi üles